kavgacısarhos
Decapat
Daha fazla
16 yaparsan onu alabilirsin, ama bir tık daha arttırırsan çok daha iyisini alabilirsin ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti Linux 15.6
18k yapabileceğimi düşünmüyorum en fazla 16 yapar arkadasin attığı Acer'i alırım.
Sinirlenme değil kankam parayı düzgün ve doğru kullanman için elimizden geleni yapıyoruz![]()
Farkındayım şimdi oyun testlerini de izledim gayet iyi bir bilgisayar muhtemelen bunu ya da diğer Acer'i alacağım tavsiyen için teşekkür ederim.
Bak güzel kardeşim, sana 15-16k de alınacak en sağlam cihazı attım. Attığın cihazın işlemcisi 4 çekirdekli emsallerine göre zayıf bir işlemci ekstra olarak da RTX 3050 TDP'si düşük yani kötü 3050. attığım ise son model 6. nesil 6600H canavar gibi bir işlemci, yanında da TDP değeri yüksek olan RTX 3050. hem de RAM MHz 3200 değil 4800. her anlamda en üstünü ve attığından ucuz. Ayrıca son olarak HP mi Acer mi karşılaştırmaya girmem. Oyun olarak ben olsam HP almam. Akıllı olmak zor değil.
Hocam bu konudan sonra biraz daha araştırıp dediğiniz laptopu mantıklı bulup aldım alalı yaklaşık 4-5 gün oldu CS:GO ve Valorant indirdim en düşük ayarlarda CS:GO'da 150-160 Valorant'ta 200-210 FPS alıyorum 8 GB RAM olduğu için 8 GB daha yükseltme yapacağım o zaman FPS değerlerinin yükseleceğini düşünüyorum şu anlık memnunum. İleride RDR2 ve CS:GO kurmayı düşünüyorum performans nasıl olur sizce.
Son düzenleme: