Acer Aspire E1-521 laptopa BIOS güncellemesi gerekli mi?

boreas37

Decapat
Acer Aspire E1-521 model eski bir bilgisayarım var ve BIOS'u 1.08 sürümünde. Üstüne 2.X şeklinde BIOS sürümlerinin çıktığını fark ettim ama nereden yükleyeceğimi bilmiyorum ve yapmak bir işime yarayacak mı onu da bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Aspire E1-512-C5CZ laptoba sahibim. Dediğiniz güncellemeyi yapmıştım ve hayatımda hiçbir şey değişmedi. Yine aynı yavaşlıkta ve aynı hataları alıyorum.

9 yıllık ve dönemin kötü laptoplarından. Çalıştığına şükür edebiliriz.

Acer Aspire E1-512-C5CZ laptoba sahibim. Dediğiniz güncellemeyi yapmıştım ve hayatımda hiçbir şey değişmedi. Yine aynı yavaşlıkta ve aynı hataları alıyorum.

9 yıllık ve dönemin kötü laptoplarından. Çalıştığına şükür edebiliriz.
Hocam evde başka pc var ama bunun yavaşlığı dikkatimin dağılmasına engel oluyor o yüzden kullanışlı :) Ayrıca eğer çok yavaş geliyorsa düşük sistem gereksinimli bir linux kurabilirsiniz. Ben BodhiOs kurdum, arayüzü çöp ama gayet akıyor pc.

Bendeki 1.3ghz işlemciyle çalışıyorsa sizdeki 2.16 ile uçar muhtemelen.

Hocam evde başka pc var ama bunun yavaşlığı dikkatimin dağılmasına engel oluyor o yüzden kullanışlı :) Ayrıca eğer çok yavaş geliyorsa düşük sistem gereksinimli bir linux kurabilirsiniz. Ben BodhiOs kurdum, arayüzü çöp ama gayet akıyor pc.

Bendeki 1.3ghz işlemciyle çalışıyorsa sizdeki 2.16 ile uçar muhtemelen.
Yedek PC olarak kullanıyorum çok önemli değil benim için. BIOS güncellemesi bir şey değiştirmemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı