Acer Aspire E15 E5-571G-50BW bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum. Mojave imajını indirdim flash diske yazdım (İlkinde bootta sonuç alamayıp ikinci defa başka bir flash belleğe yazdım) ama bir türlü boot olmuyor. Rehberde söylenen BIOS ayarları benim BIOS'umda yok. Daha önce bu bilgisayara macOS kurmayı deneyip başarılı olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Orijinal Config dosyasında sistemi boot et. Clover options > Graphics Injector bölümünden ig-platform-id 0x16160006 olarak dene ve Inkect EDID ve Intel işaretli olsun. Bu şekilde deneyin.
Kemal bey sizin önerdiğiniz Efi ile maalesef boot olmadı claus un önerdiği yöntemle boot oldu kurulumu başlattım % 80 civarında res attı sonrasında kurulum ekranına kadar gelemedim. Farklı yöntemler deniyorum şuan.
Kemal bey sizin önerdiğiniz efi ile maalesef boot olmadı claus un önerdiği yöntemle boot oldu kurulumu başlattım % 80 civarında res attı sonrasında kurulum ekranına kadar gelemedim.Farklı yöntemler deniyorum şuan
Kemal bey sizin önerdiğiniz efi ile maalesef boot olmadı claus un önerdiği yöntemle boot oldu kurulumu başlattım % 80 civarında res attı sonrasında kurulum ekranına kadar gelemedim.Farklı yöntemler deniyorum şuan
Farklı bir yöntem denedim. İmajı direk kullanacağım SSD'ye yazdım RAW rite ile sıkıntısız boot oldu. Kurulum yaparken izlencelerde diskin geri kalan kısmını göremedim tabi Müsait zamanda diskin görünmeyen kısmını paragon ile HFS yapıp tekrar deneyeceğim.
Buradaki sorunlarla yüzleşinceye dek takip ettiğiniz rehberin linkini paylaşır mısınız? Bende aynı bilgisayarın 571G-304Q modeli var. İşlemciniz 5005U, doğru mu?