Çözüldü Acer Aspire E5-521-G format atılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kyreth

Centipat
Yer
Auckland
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi format atacağım. Laptop Windows 7, ben bunu Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Rufus ile USB belleği hazırladım. Şimdi format atacağım laptopta F12'ye basıyorum ve önyükleme menüsü açılıyor. Oradan kullanacağım USB belleği seçiyorum ama bana Windows'u normal modda mı güvenli modda mı vb. başlatmamı soruyor ve hangisini seçersem seçeyim Windows 10 kurulum ekranı gelmiyor ve normalce bilgisayar açılıyor yani Windows 7 açılıyor. Bu konuda pek bilgili değilim belki de ben bir şeyleri yanlış yapıyorumdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS > Boot > Boot priority 1'i USB bellek olarak ayarlayıp deneyin. Ya da hem BIOS'un hem de Boot menünün görsellerini paylaşın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kurulum yapacağınız diskin tüm bölümlerini sil diyerek silin.

O ekranda iken Shift+F10 tuşlarına basıp terminale girin ve alttaki komutları sırayla yazın.

Diskpart.
List disk.
Sel disk X (X kurulum yapacağınız diskin numarası örneğin; 0.
Convert GPT.
Exit.
Exit.

Hocam şu an da hazırlanıyor ekranında bu çok uzun sürer mi ya da buradan sonra bir sıkıntı falan çıkar mı?

Uzun sürmez hocam. Bekleyin. Windows kurulumu bitsin test edin PC'yi. Oyun vs...

Hocam dün akşam yazamadım kusura bakmayın. Güncellemelerle falan gece 3'ü buldu yapmam. Sizin sayenizde sorunsuz kuruldu Windows 10 teşekkür ederim. Çözüm olarak işaretledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı