Acer Aspire Gaming 7 vs Excalibur G770

Alınabilir ancak 8 GB RAM takviyesi şart.

Bu model de iyi
Gerçekten konuda bir bilgin olmamasına rağmen sırf "oooo RTX var yapıştır"diye öneri yapmaya başladığını düşünemeye başladım, internette Turbox'a iyi deniliyor.

Ne saçmaladığını anlamadım. Daha detaylı anlatır mısın? Önerdiğim laptopların ne gibi bir kusuru var?
 
Çift soğutma var. Laptop ısınmıyor. Metal ağırlıklı malzeme kullanılmış. Isıdan yana probleminiz olmasın. Fanın rahatsız edici bir sesi olmasa da yük altında 1 saatten sonra bayağı duyuluyor. Havayı arkaya ve sağa veriyor. CS:GO oynarken FPS 120 sabitledim mouse tutan elim dondu. Muhtemelen sağ ele giden yerde ekran kartı fanı var.

Hocam peki bu mu https://www.hepsiburada.com/acer-as...ilir-bilgisayar-nh-q99ey-002-p-HBCV000007WZ9G yoksa https://www.hepsiburada.com/acer-as...d-ips-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000H2Q45 bu mu? Başınızı ağtıttım lutfen kusura bakmayın. Casper falan bulaşmıyorum hiç o zman...800 TL fark var ama RAM 16 GB ekran Ti ama işlemci 9. nesil cok fark eder mi?
 
RAM ve HDD takarsanız tamamdır hocam.
Teşekkürler hocam.Kullandigim pc asus duo2 4gb ram 1 gb harici ekran karti var taaa askerden gelince almistim.Onunla idare ediyoruz ssd taktim bi tane gecen sene fakat artik iyice...O yuzden aldigim pc nin beni baya idare etmesini istiyorum...Cok sağolun.
 
Teşekkürler hocam. Kullandigim PC ASUS Duo2 4 GB RAM 1 GB harici ekran karti var taaa askerden gelince almistim. Onunla idare ediyoruz SSD taktim bir tane gecen sene fakat artik iyice...O yuzden aldigim PC'nin beni bayağı idare etmesini istiyorum...Cok sağ olun.

Hocam alternatif olarak 500 TL daha yukarısına GameGaraj slayer XL-3050 Ti öneririm. O bundan da uzun götürür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı