Acer Aspire ile oyun oynanır mı?

altinordulu1337

Picopat
Yer
M'era Luna Festival
Daha fazla  
Selamlar. Aslında amacım oyun oynamak değildi. Bunun için zaten konsolum var. Aşağıda vermiş olduğum linkteki laptopu aldım. Amacım dizi film izlemek ve internette takılmak. Fakat bazı oyunlar var Dead cells, children of morta gibi. Onlar kaldırır diye düşünüyorum ama istedikleri sisteme şaşırdım.

Laptop bu;

Oyunlar sistem gereksinimi;

Normal de bu kadar fazla istememesi gerek. Hem küçük oyunlar hem de bağımsız. Emin olmak için bu konuyu açıyorum. Bilen birileri bilgilendirsin.

Oynanır fakat yüksek performans beklemeyin. U serisi işlemciler oyun konusunda yetersiz kalır. Sebebi ise performans odaklı değil, güç tasarrufu odaklı olmalarıdır.

Oyun kasmasın da ben başka bir şey istemiyorum. Sonuçta bunlar basit bağımsız oyunlar. Nasıl böyle sistem istiyorlar onu anlamadım.
Emin olmak isterseniz sayfanın alt kısmında bulunan kısımdan işlemci ve ekran kartı seçerek sisteminizin oyunu oynatıp oynatmayacağını test edebilirsiniz.
Screenshot_3.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı