Çözüldü Acer Aspire laptop Type-C ile şarj edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

811150

Centipat
Cep Doktoru Mahalle Bilgisayarcısı
Makaleler
1
Kutusundan Type-C şarj kablosu ve adaptörü çıkmadı ancak geçenlerde internette birinin Type-C ile şarj edebilirsin dediğini gördüm. Acaba bu mümkün mü? Şarj soketinin yanında Type-C var ve ikisinde de bir simge var bana şarj olabilir gibi geldi.

Denemeyi düşünüyorum ama zarar verir miyim bilemedim. Ayrıca en fazla kaç watt adaptör ile denemeliyim deneyeceksem? Fikri olan var mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-02 at 13.44.11.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-02 at 13.44.11.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Image 2025-04-02 at 13.46.37.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-02 at 13.46.37.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Çözüm
Thunderbolt destekliyor mu nasıl anlayabilirim acaba? Şimşek logosu oluyor bazılarında ama benimkinde yok. Tam model şu.

Tam model bu hocam yukarıda yazdım.
Maalesef desteklemiyor bu model.
Thunderbolt destekliyorsa edilir. Kendi laptopumu edebiliyorum. Ama minimum 65W olması gerek. Modele göre değişebilir tabi. 80 de isteyebilir. Ayrıca Çin telefon markalarının telefon için verdiği 65 veya 120W'a kadar olan şarj aletleri sadece kendi markalarını şarj ettiği için işe yaramıyor. Ayrıca her cihaz için çalışan alman gerekir. Ugreen Baseus veya uyguna bulursan McDodo gibi markaların var.

Thunderbolt destekliyorsa edilir. Kendi laptopumu edebiliyorum. Ama minimum 65W olması gerek. Modele göre değişebilir tabii. 80 de isteyebilir. Ayrıca Çin telefon markalarının telefon için verdiği 65 veya 120W'a kadar olan şarj aletleri sadece kendi markalarını şarj ettiği için işe yaramıyor. Ayrıca her cihaz için çalışan alman gerekir. Ugreen Baseus veya uyguna bulursan Mcdodo gibi markaların var.

Thunderbolt destekliyor mu nasıl anlayabilirim acaba? Şimşek logosu oluyor bazılarında ama benimkinde yok. Tam model şu.

Tam olarak hangi Aspire versiyonu?

Maalesef desteklemiyor bu model.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı