Acer Aspire S3 Yosemite kurulum sonrası reset sorunu

baris636

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

tam 3-4 gündür bu sistemi çalıştırmaya çalışıyorum. Öncelikle Mavericks kurmaya çalıştım kurdum, bilgisayar os x ile açıldı yalnız muhtemelen clover'da yaptığım hata yada hatalar nedeni ile sistem belli bir müddet sonra kapandı.

Şu anda aynı problem ile karşı karşıyayım. (Yosemite kurulumu.)

Kurulum gerçekleşiyor masaüstüne ulaşıyorum. Clover conf ile EFI klasörünü os x i kurduğum klasöre atıyorum. Sonrasında bilgisayarı açıp kapatıyorum bir bakıyorum ne USB'den nede kurduğum yerden boot etmiyor.

Sorunum kurulumda değil kurulum sonrasında. Sistem boot etmeye başlarken beyaz bir elma logosu geliyor 3 sn sonra kapanıyor yeniden başlatıyor bilgisayarı. Lütfen yardımcı olun bilgisayarı kırmak üzereyim.

Bilgisayar özellikleri
  • acer aspire s3
  • intel i5 2467m işlemci
  • intel hd3000 grafik
  • ssd değil normal hdd olan versiyonundan

Not: Ayrıca driverları da kuramıyorum. Özellikle Wifi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
İsmim Barış, baris636 isimli profilin sahibiyim. Elbette forumda çift hesap yasaktır yalnız benim durumum biraz kritik. Yanlış anlaşılma söz konusu.
@Recep Baltaş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

açılış videosunu çektim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyor olacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı