Acer Aspire V3 772g Format Atmak

fajQ

Hectopat
Daha fazla  
Acer aspire v3 772g notebookumda format atmak istiyorum usb ile. Bunu nasıl yaparım? Yeni bios sistemini çözemedim. Uefi felan yazıyor. Resimleri ekledim. Bana ayarları nasıl yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

boot.jpg
exit.jpg
information.jpg
main.jpg
security.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun yeniyse metro arayüzündeyken kurtar yaz kurtarma seçenekleri çıkacak. Tıkla 2 tane seçeneğin var. Dosyaları etkilemeden format bide ilk aldıgın günkü gibi tertemiz format istediğini seç ben genelde burdan formatlıyorum. Windows'umun ilk alındığındaki formatı devam ediyor.

Hiçbir ayara dokunmadan Windows 8.1 USB belleği bilgisayara takın ve yeniden başlatın. Bilgisayar kapandıktan sonra BIOS ekranı gelmeden F12 ile boot menüsünü açın, oradan USB belleği seçerek kuruluma başlayın.
Teşekkürler kardeşim peki ya eski windows sürümlerini kurmak istesek gene uefi mi kalacak? Yoksa legacy mi ?
Bir sorum daha olacak kusura bakma. Şimdi şuan benim windows 8.1 ilk aldıgımdan beri notebooku orjinal, format atarsam nasıl lisansın devam etmesini sağlayacagım? Bana notebooku alırken ürün anahtarı,lisans anahtarı felan vermediler. Cevaplarsan sevinirin

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı