forta86
Kilopat
Daha fazla
Herkese merhabalar, ben yakın bir zaman içerisinde VMware sanal makine programı ile laptopuma OSX El Capitan kurulumu yaptım. Kurulum sorunsuz gayet güzel çalıştı ama performansı çok sıkıntılıydı bende bunu bilgisayarıma dualboot yaparak çözmek istiyorum.
Ayrıca şu an bilgisayarımın garantisi devam etmekte, ben Mac ve Windows'u dualboot yaptığımda büyük ihtimalle Clover Boot Loader'ı kullanacağım. Şimdi ben bilgisayarımı garantiye verceğim zaman, Mac için ayırmış olduğum alanı, Windows Disk Yönetimi ile silsem ve ek bir program ile tekrar Windows 10 UEFI Boot Loader'ı geri getirsem, garantimin bitme ihtimali var mıdır ?
Laptopumun Özellikleri:
Tam Model: Acer Aspire VN7-791G-57BP
Anakart: Aspire VN7-791
Ayrıca şu an bilgisayarımın garantisi devam etmekte, ben Mac ve Windows'u dualboot yaptığımda büyük ihtimalle Clover Boot Loader'ı kullanacağım. Şimdi ben bilgisayarımı garantiye verceğim zaman, Mac için ayırmış olduğum alanı, Windows Disk Yönetimi ile silsem ve ek bir program ile tekrar Windows 10 UEFI Boot Loader'ı geri getirsem, garantimin bitme ihtimali var mıdır ?
Laptopumun Özellikleri:
Tam Model: Acer Aspire VN7-791G-57BP
Anakart: Aspire VN7-791
- CPU: Intel® Core™ i5 4210H 2.9GHz Haswell (TurboBoost ile 3.5GHz'e kadar) (Skylake Değil)
- GPU: Nvidia GTX 860M GDDR5 2GB 128-bit DX12 + Intel HD Graphics 4600
- RAM: 8GB(1x8) DDR3L RAM 1600Mhz CL11
- HDD: 1TB 5400rpm SATA (SSD Mevcut Değil)
- Wi-Fi Kartı: Qualcomm Atheros AR5BWB222
- Ethernet Kartı: Broadcom NetLink BCM57780 PCI-E Gigabit Ethernet
- Ses Kartı: Realtek ALC283 @ Intel Lynx Point PCH
- İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64-bit
- Ekran: 1920x1080 17,3" 60Hz