Başarılı Kurulum Acer Aspire VX 15 - Mojave 10.14.4

Denemediğiniz bir şey hakkında kesin yorum yapmayın lütfen, ayrıca büyük harf de kullanmayın. Ben çalıştırdığım için biliyorum. Burada birisi daha videolu olarak kanıtlamış.
Sen optimus teknolojisinin ne olduğunu biliyor musun? Zira attığın videodaki kart optimus değil. Bilmediğin konularda yorum yapmamanı tavsiye ederim.

O tavsiyeyi kendine yap, razer blade'in her modeli optimus kullanıyor. Resmen uyduruyorsun kafana göre.
Kardeş optimus teknolojisi laptoplarda değiştirilebilir grafiktir. Bir tane örnek yokki ikinci kartı hackintosh'a tanıtabilsin.

Çok biliyorsan bir tane video rehber yapta bilelim. Daha wifi tanıtamıyorsun kalkmış optimus diyorsun.

Senin bilmediğin nokta optimusun nasıl çalıştığı. Bu söylediğim şey direkt olarak anakart ve GPU ile alakalı, işletim sistemi değil. Optimus sistemlerde eğer HDMI portu GPU'ya direkt olarak bağlıysa, harici monitörde tam güç çalışacaktır. Vaktim olursa bu konuda bir rehber hazırlayacım fakat çıkışı GPU'dan olan çok fazla dizüstü yok. Eğer sizinki böyle ise windows üzerinde kısa bir deneme yaptırabilirim anlamanız açısından.

Normalde Nvidia denetim masasında optimus kullanıyorsanız tüm ayarlar gözükmez, özel çözünürlük gibi sayfalar. Eğer dediğim şekilde HDMI portu GPU'ya bağlı ise monitörü taktığınızda aynı masaüstündeki gibi tüm ayar sayfaları görünür olacaktır.

Size mantıklı gelmeyen bir şeye çamur atmak basit, fakat sizi denemekten alıkoyan nedir?

Wifi konusuna gelirsek. Neden bu şekilde saldırdınız anlayamadım, satın almış olduğum adaptörü çalıştırmayı başaran kişi sayısı internet üzerinde sadece üç kişi ve ben onlardan biri olmama rağmen kalkmış wifi tanıtamıyorsun diyorsunuz. DW1820A model ismi, NGFF slotun varsa al tanıt bakalım madem çok bilgilisin.

Rehberi bekliyorum çok merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin tartışalım . Bilgi paylaştıkça güzeldir. Ayrıca hackintosh deneme/yanılma payı yüksek bir alandır.

Valla Kemal hocam varsa ikinci ekran kartını tanıtmanın yolu hemen tanıtayım. Mis gibi GTX 1050Ti var Ama ben ne gördüm nede başarılı olanı duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…