Acer E5-571G-556W için WiFi kartı önerisi

Makaleler
8
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ | MSI B450 Pro Vdh Max | PNY XLR8 (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 | Kingston 500 GB A2000 M.2 | Dark Diamond Pro Akrilik Panel | HighPower Element BR 750W 80+ Bronze | Asus 24' VG249Q 1ms 165Hz | Wireless Mobile Mouse 3500 | Dark Elite Force RGB GKM1000
Meslek
Geomatik Mühendisi - Harita Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle birkaç ay önce WiFi sorunum için bir konu açmıştım ve sağ olsun arkadaşlar driver falan verdi kurdum ama hala istediğim performansı alamıyorum. WiFi çok çok yavaş çalışıyor. Çekim kalitesi çok kötü bu konuda birkaç şey gördüm nette WiFi card değişimi yapılıyormuş bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Çünkü uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Özellikle oyunlarda inanılmaz ping değerlerim artıyor. WiFi kartı değiştirmek için belli bir şart var mıdır? Nette olan bilgiler oldukça kısıtlı bu konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim.

Laptop: Acer E5-571G-556W
Broadcom 802.11n bağdaştırıcı kullanıyorum.

Cihazım budur:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı