Acer EG220QP monitörde G-Sync nasıl açılır?

rebertiger

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Bugün yeni topladığım sistemin son parçası olan monitörüm geldi. O gelene kadar TV'ye bağlayıp kullanıyordum. Biliyorsunuz bu monitör 144Hz ve görüntüde yırtılmalar oluyor. FreeSync özelliği var, fakat NVIDIA ayarlarında G-SYNC ayarını göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartım MSI Ventus GTX 1660 Super sürücüm güncel 461.09.

Evet hdmı ile bağlı
Display Port ile bağlamanız lazım G-Sync özelliğini kullanabilmek için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba G-SYNC'ı açabildiniz mi? Bir de bu monitörü önerir misiniz? Almayı düşünüyorum.
Merhaba, g-sync'i açamadım fakat çok uzun zamandır bir kez bile yırtılma görmedim, sanırım yaptığım bı monitör ayarından vs dolayı sorun olmuyor artık. Monitörden çok memnunum tam amacına uygun, oyun amaçlı. Ben aldığımda da rakiplerinden çok daha uygun fiyatlıydı. 21.5 inç arıyorsanız kesinlikle önerilebilir bir model.

Merhaba, g-sync'i açamadım fakat çok uzun zamandır bir kez bile yırtılma görmedim, sanırım yaptığım bı monitör ayarından vs dolayı sorun olmuyor artık. Monitörden çok memnunum tam amacına uygun, oyun amaçlı. Ben aldığımda da rakiplerinden çok daha uygun fiyatlıydı. 21.5 inç arıyorsanız kesinlikle önerilebilir bir model.
Çok teşekkür ederim hocam. Şu an kasa toplamak o kadar pahalı geldiki gözüm orta-düşük sistem toplamaya bile kesmedi. Bende iş odaklı olacak şekilde bi tane sipariş verdim. İlerde düşünürsem çok katkınız olacak bu monitör için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı