Acer EG240Y PBIPX alınır mı?

ben aldım dostum bugun, ama bence 165 hz 2ms olan acer nitroyu almalısın 150tl farkla hem daha şık hem de dahili hoparlörü var. ben pisman oldum iptal etmeyi düsünüyorum ama 150 daha cıkıp alsam 150 daha çıkasım gelir yine pisman olurum diye bekliyorum suan :D
 
Ben aldım dostum bugun, ama bence 165 Hz 2ms olan Acer Nitro'yu almalısın 150TL farkla hem daha şık hem de dahili hoparlörü var. Ben pisman oldum iptal etmeyi düsünüyorum ama 150 daha cıkıp alsam 150 daha çıkasım gelir yine pisman olurum diye bekliyorum şu an :D.

Monitörümü iadeye yolladım iade olursa sizin monitörünüzden almayı düşünüyorum.
Bu monitörü mü almalıyım sizin aldığınızı mı? Bütçeyi pek zorlamak istemiyorum aradaki farka değer mi?
 
Monitörümü iadeye yolladım iade olursa sizin monitörünüzden almayı düşünüyorum.
Bu monitörü mü almalıyım sizin aldığınızı mı? Bütçeyi pek zorlamak istemiyorum aradaki farka değer mi?
bunun hoparlörü de var sanırım ve 1ms. hdr400 destekli. bence değer. ben ürün geldiğinde açmadan iade yapmayı düşünüyorum
 
HDR 400 HDR10'dan daha mı iyi oluyor,
siz hangisini almayı düşünüyorsunuz?
hdr400, hdr10+ oluyor diye biliyorum ben yanlış da olabilir. araştır istersen. bu arada merak edenler icin baska bir arkadas da 1399tl olan modelden aldı onunki eline ulaşmış aynı satıcı, ölü piksel vs yokmuş kutulama iyiymiş.
 
1100 TL ye sıfır olarak indirimde aldım. Çok uyguna aldığımı düşündüğüm için fazla beklentiye girmedim ama gerçekten hoşuma gitti. Öncelikle şunu belirteyim malzeme kalitesi kötü. Ayak kısmı berbat. Monitör aşırı sallanıyor. Benim için bunlar dert değil zaten harici bir stand alacaktım. Malzeme kalitesi de önemli değil önümde sabit bir şekilde dururken bir şey olacağını sanmıyorum. Gelelim ölü piksel olayına. Bende en sağ üstte 1 adet ölü piksel çıktı. Çok dikkatli bakınca farkediliyor ama diğer türlü farketmek zor. Aldığım yere yazdım eğer değişim olursa değiştiririm. İade etmem çünkü bu fiyata 75hz monitör anca alırım. (Umarım 1 ölü piksel yanında ki piksellere yayılıp ölü piksel sayısını arttırmaz. Bilgisi olan bu konuda dönüş yaparsa çok sevinirim) İyi forumlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı