Acer GN276HL 60 Hz'de takılıyor

SalihBey

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2016
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Acer GN276HL 27" 144Hz monitöründen satın aldım. Fakat ürünün kutusunda da belirtildiği üzere 144Hz seçeneğini bilgisayarımda göremiyorum. Monitörün girişleri D-Sub - DVI ve HDMI. Elimdeki imkanlarla D-Sub ve HDMI girişlerini denedim fakat seçebildiğim maksimum 60Hz. Ekran kartım 1660 Ti. Sebebini veya çözümünü bilen varsa yardımlarınızı beklemekteyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Acer GN276hl 27" 144Hz monitöründen satın aldım. Fakat ürünün kutusunda da belirtildiği üzere 144Hz seçeneğini bilgisayarımda göremiyorum. Monitörün girişleri D-Sub - DVI ve HDMI. Elimdeki imkanlarla D-Sub ve HDMI girişlerini denedim fakat seçebildiğim maksimum 60Hz. Ekran kartım 1660 Ti. Sebebini veya çözümünü bilen varsa yardımlarınızı beklemekteyim.

Hocam benim monitörüm 144 Hz fakat ben HDMI kullandığım için 120'ye düşüyor sizde de öyle bir sorun olabilir.
 
Bende HDMI 1.4 kablosu var onunla bağladığımda yine maksimum 60hz alabiliyorum. İnternette baktığım kadarıyla DVI kablosunun 144hz desteklemesi gerekiyor fakat DVI ile bağladığımda doğal olarak ekran kartında bunun bağlantısı yok ben de anakarta bağlıyorum fakat hiç görüntü gelmiyor. Olağanüstü şaşkınım bu nasıl bir problem gerçekten...
Çözümü ürünü iade etmekte buldum. Eğer başkasının başına gelirse diye durumu açıklayayım: Monitörde yalnızca DVI-D çıkışı 144hz destekliyor. DVI-D çıkışı olmayan bir ekran kartınız varsa (benimki gibi) yalnızca 60hz verim alabiliyorsunuz.

İyi forumlar.
 
Son düzenleme:
Bende HDMI 1.4 kablosu var onunla bağladığımda yine maksimum 60Hz alabiliyorum. İnternette baktığım kadarıyla DVI kablosunun 144Hz desteklemesi gerekiyor fakat DVI-I'le bağladığımda doğal olarak ekran kartında bunun bağlantısı yok ben de anakarta bağlıyorum fakat hiç görüntü gelmiyor. Olağanüstü şaşkınım bu nasıl bir problem gerçekten...
Çözümü ürünü iade etmekte buldum. Eğer başkasının başına gelirse diye durumu açıklayayım: Monitörde yalnızca DVI-D çıkışı 144Hz destekliyor. DVI-D çıkışı olmayan bir ekran kartınız varsa (benimki gibi) yalnızca 60Hz verim alabiliyorsunuz.

İyi forumlar.

Hocam DVI-D HDM dönüştürücü alın ben eskiden öyle yapıyordum
 

Geri
Yukarı