Acer hangi marka adaptör kullanıyor?

Thearlk146

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
603
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba yaklaşık 3 hafta önce Acer marka bir laptop satın aldım dün iş yerine götürdüğümde arkadaşım adaptörün yan sanayi bir marka olduğunu söyledi markası LITEON diye geçiyor Acer'i aradığımda adaptör ile cihazın seri numarası uyuşuyorsa sorun yok dedi fakat adaptöre bakınca bir seri numara falan bulamadım. Eğer yan sanayi ise iade vs edebilir miyim veya satıcıdan istesem gönderir mi alalı 14 günü geçti çünkü.

Satıcı Hepsiburada değil bu arada.
 
Cihazın modelini ve adaptörün görselini paylaşın. Acer farklı şirketlerin ürettiği adaptörler kullanabiliyor. Bendeki Acer Nitro 5'e ait olan şarj adaptörü Delta Electronics'e ait mesela.

Bazı modellerde de LiteOn şarj adaptörleri çıkabiliyor.
 
Değişir,Nitro 16’larında Chicony geliyor mesela.
 
Aspire 7, Chicony marka gelmişti.
 
Cihazın modelini ve adaptörün görselini paylaşın. Acer farklı şirketlerin ürettiği adaptörler kullanabiliyor. Bendeki Acer Nitro 5'e ait olan şarj adaptörü Delta electronics'e ait mesela.

Bazı modellerde de liteon şarj adaptörleri çıkabiliyor.

Acer Predator Neo 16 RTX4060 i7-13700hx
 
Bu Liteon adaptörleri Monster da kullanıyordu galiba.

Acer adaptör değil bilgisayar sattığı için maliyet ve zaman kaygısıyla güvendiği bir marka adaptör ekleyebilir. Bakmayın bizimkinde Acer yazdığına, onu da kendisi üretmiyor.
 
Bu liteon adaptörleri Monster da kullanıyordu galiba.

Acer adaptör değil bilgisayar sattığı için maliyet ve zaman kaygısıyla güvendiği bir marka adaptör ekleyebilir. Bakmayın bizimkinde Acer yazdığına, onu da kendisi üretmiyor.

Hocam pile zarar vermesinden korkuyorum bunu Acer yerine satıcı koymuş olamaz mı 2 gün sonra patlamayalım.
 
@Thearlk146

Şarj adaptöründe sol altta Acer'a ait bilgiler mevcut. Ayrıca LiteOn gayet güvenilir ve bilindik bir marka. İnternette arattığım zaman cihazın farklı şarj adaptörleri ile gelebildiğini görüyorum. Buna LiteOn da dahil.

Acer genelde adaptörleri başka firmalara ürettiriyor.
Bunu Acer yerine satıcı koymuş olamaz mı?

Satıcı koyacak olsaydı LiteOn gibi bir marka adaptör koymazdı diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı