Acer KG241QPbiip kapanıp açılıyor

Dostum teşekkür ederim videodaki ayarları yaptım.Sanırım daha iyi görüntü elde edeceğim. Ama benim sorunum ekranın belirli aralıklarda kararması.Oyun oynarken, masaüstünde vs. Bu ayarları yapmama rağmen sorun devam ediyor. Hdmı kablosu yerine Display port kablosu takılıyken ekranın kararmasını nasıl düzeltebilirim?

Displayport kablosu alıp deneyemedim henüz. Hdmi kullandığım için öyle bir sorunla karşı karşıya kalmadım konuyu açtıktan sonra. İstersen monitörün önündeki menü tuşlarıyla çeşitli ayarları kapa-aç yaparak deneme yanılma yöntemini kullan.

çözebildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum kendi kendine kapanıp açılıyor ve bazen kapanmadan önce ekran karıncalanıyor.

Biraz geç gördüm cevabını kusura bakma. Sorun hoparlördenmiş. Ciddi ciddi hoparlör. Elektrik kaçağı varmış ve fişini çıkar tak yapınca ekran kararıp geliyor. Sorun prizden de olabilir. Topraklaması kötüdür falan çok anlamıyorum o işlerden. Bilgisayarı başka evde çalıştırdım (yeni bir ev) hoparlör takılı olmasına rağmen ekran kendiliğinden hiç kararmadı. Ancak hoparlörün fişini çıkar tak yaptığımda kararıyordu. Eski evde tekrar kurdum bilgisayarı hoparlörü takmadım ve ekran hiç kararmadı.

Aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptıysam da olmadı monitörü servise yolladım bende de hoparlör var ancak USB hoparlör acaba hoparlörün manyetik alanından etkilenip böyle bir sorun veriyor olabilir mi?
Diğer arkadaslar da hoparlör vardır illa onlar ne yaptılar merak ettim sorunu çözebilen var mı?

Aynı sorun bende de var... Monitörün arkasındaki kabloyu hafif ileri doğru ittirince ekran geliyor. DP ile yaşadığım sorunu HDMI ile de yaşadım... HEralde monitörün giriş kısmında bir sorun var veya monitörden kaynaklı yazılımsal birşeuy olabilir mi? BEn monitörün driverını yükledim

Aynı sorun bende de var... Monitörün arkasındaki kabloyu hafif ileri doğru ittirince ekran geliyor. DP ile yaşadığım sorunu HDMI ile de yaşadım... Heralde monitörün giriş kısmında bir sorun var veya monitörden kaynaklı yazılımsal birşeuy olabilir mi? Ben monitörün Driver'ını yükledim.

Sonuç peki ise yaradı mı? Ben servise gönderdim de bu gün gönderildi falan diyorda bilgilendirme yapmamışlar. Yarın ariyip problemle ilgili detaylı bilgi Alicam eğer çözmüşlerse bilgilendirme yaparım.

Konuyu hortlatıyorum ama aynı monitörü almayı düşünüyorum sorunlarınız çözüldü mü? FreeSync hala problem yaratıyor mu ve monitörü önerir misiniz?

Sorun çözülmedi hala görüntü gitti mi arkadaki girişi oynuyorum :) böyle idare edeceğiz artık ama sorun oyuna girdiğimde oluyor normal bilgisayar kullanımında olmuyor... RedlineQQ monitör renk ve boyut olarak iyi ama bu sorundan dolayı alma derim... Olmasa mükemmel monitör
Galiba sorunu buldum... Freesync özelliğini kapattığımda dün hiç ekran gitmedi... biraz daha deniyecim bu şekilde...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı