Acer KG251qd vs. Acer ED270X

Bütçe
2200

Feelice

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yaza doğru bir PC toplayacağım (i3 10100F GTX 1660/ RX 580) ve buna bir monitör lazım. Sizce hangisi ED270X mi? Yoksa KG251qd mi? Genelde Valorant vb. oyunlar oynayacağım ama film/dizi de izleyeceğim. Monster Aryond A27 düşünmüyorum çünkü hakkında çok iyi yorumlar duymadım. Önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller :)

İkisi arasından KG251gd olanı tercih ederim bütçenizi biraz daha zorlarsanız.
200TL daha verip hem 27inç hem 0.5ms ama 1080p bunları göz önünde bulundurarak karar verin.

İkisi arasından KG251gd olanı tercih ederim bütçenizi biraz daha zorlarsanız.
200TL daha verip hem 27inç hem 0.5ms ama 1080p bunları göz önünde bulundurarak karar verin.

Bütçeyi zorlayamam fakat 2200 TL gibi bir fiyata düşerse alırım belki yaza doğru düşer. Önerin için sağ ol.
27 inch pikselleşiyor falan diyorlar bu monitörde de öyle mi?
@RamooY 0.5 ms ile 1 ms in farkı çok hissedilmez gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bütçeyi zorlayamam fakat 2200 TL gibi bir fiyata düşerse alırım belki yaza doğru düşer. Önerin için sağ ol.
27 inch pikselleşiyor falan diyorlar bu monitörde de öyle mi?

Evet bende o yüzden dedim 27inç için 2K öneriliyor 2200 gibi bütçede 240Hz monitör olarak attığınız model iyidir.

Umarım yaza kadar zamlanmadan stokta kalır. Hocam ghosting sorunu falan var mıdır acaba? KG251Qd'nin.

Ghosting sorunu hakkında detaylı bir bilgim yok hocam yanlış bilgi vermek istemem internetten baktığım kadarıyla bu model için göremedim siz yeni bir konu açarsanız yardımcı olurlar.

Ghosting sorunu hakkında detaylı bir bilgim yok hocam yanlış bilgi vermek istemem internetten baktığım kadarıyla bu model için göremedim siz yeni bir konu açarsanız yardımcı olurlar.

Hocam peki TN panel çok sorun yaratır mı film veya dizi izlerken? Ayrıca bildiğiniz 2300 TL bandında 24 inch 240 Hz va/ips panel monitör var mıdır?

Buradan bakabilirsiniz 1900TL'den başlıyor. Gecikme süresini, hızını ve akıcılığı sizi profesyonel derecede ilgilendirmiyorsa TN panel gereksiz. Özellikle renk bakımından IPS panel bence en ideal olanı. Hocam siz 2300TL bandında monitör önerisi diye konu açarsanız daha çok yardımcı olurlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı