Acer KY242YP monitörde anlık görüntü gitmesi

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni monitör aldım 3 gün oldu daha çok hızlı göz kırpma hızında görüntü gidiyor. Markası Acer KY242YP. Bir yardımcı olur musunuz? Kutudan çıkan DP'yi kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DP ile alakalı olmayabilir. Prizden kaynaklı olabilir. Güç beslemesi kötüyse dalgalanma yapıyorsa anlık git gel olur.
İlk önce priz değiştirerek deneyin. Sonra DP değil HDMI kullanın test edin.
En son aşamada garanti için konuşursunuz. Bakıp etmeden monitör değiştirilmeli demek alakasız oluyor.

Pardon monitör değiştirilmeli.

DP ile alakalı olmayabilir. Prizden kaynaklı olabilir. Güç beslemesi kötüyse dalgalanma yapıyorsa anlık git gel olur.
İlk önce priz değiştirerek deneyin. Sonra DP değil HDMI kullanın test edin.
En son aşamada garanti için konuşursunuz. Bakıp etmeden monitör değiştirilmeli demek alakasız oluyor.

Nasıl bir priz almam lazım çoklu priz kullanıyorum şu an. Bir de monitöre zarar verir mi?

Nasıl bir priz almam lazım çoklu priz kullanıyorum şu an. Bir de monitöre zarar verir mi?

Priz üzerinden ne kadar aygıt takılı? Çok fazla takılıysa dediğim sorundur. Tekli bir priz ayarlamaya çalış. Mümkünse başka aygıtlarla aynı prize bağlı olmasın. Temiz güç alsın.

Priz üzerinden ne kadar aygıt takılı? Çok fazla takılıysa dediğim sorundur. Tekli bir priz ayarlamaya çalış. Mümkünse başka aygıtlarla aynı prize bağlı olmasın. Temiz güç alsın.

3 kablo bağlı.

3 kablo bağlı.

Sorun teşkik eder mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı