Acer laptop DDR4 RAM yükseltmek

Berke690

Hectopat
Öncelikle merhaba, Acer dizüstü bilgisayarımda 8 GB halihazırda RAM var. Ben bir 8 GB daha alıp yükseltme yapmak istiyorum fakat alırken nelere dikkat etmem lazım? Pek anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. CPU-Z programından ekran görüntülerini de paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı 3.PNG
    Ekran Alıntısı 3.PNG
    37,9 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28,7 KB · Görüntüleme: 49
Dizüstü bilgisayarınızın modeli nedir? Eğer 2x8GB desteği varsa uyumlu olması için alacağınız RAM özellikleri: 2133 MHz CL15 1.20V bir RAM alabilirsiniz. Uyumlu olması daha yüksek ihtimal ancak uyumlu olmaması da bir ihtimal dahilinde.
Model Aspire VN7-792G. Bir de CPU-Z programında RAM'de 4 slot gözüküyor eğer sorduğunuz o ise.

Model Aspire VN7-792G. Bir de CPU-Z programında RAM'de 4 slot gözüküyor eğer sorduğunuz o ise.
Sorduğum o değildi ancak bilgisayarınızın 16GB desteği bulunuyor. 2133 MHz CL15 1.20V bu özellikleri tutan bir RAM alarak deneyebilirsiniz. Ancak dediğim gibi uyumlu olmaması da bir ihtimal. İyi Sosyal'ler.

Sorduğum o değildi ancak bilgisayarınızın 16 GB desteği bulunuyor. 2133 MHz CL15 1.20V bu özellikleri tutan bir RAM alarak deneyebilirsiniz. Ancak dediğim gibi uyumlu olmaması da bir ihtimal. İyi Sosyal'ler.

Bir tane dediğiniz özelliklerde Kingston marka RAM buldum. Bu markayı anakartım destekler mi? Anakartım: Intel Skylake-H IMC.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı