Acer laptop "no bootable device" hatası veriyor

Dragon7211

Decapat
Daha fazla  
Acer bir bilgisayarim var ve virüslü bilgisayar, her açıldığında Google'dan rastgele bir site aciliyor ve su zamanlarda PC no bootable device hatası veriyor, bazen açılıyor ama sonradan kapaniyor bazen ise hiç açılmıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartında bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Acer bir bilgisayarim var ve virüslü bilgisayar, her açıldığında Google'dan rastgele bir site aciliyor ve su zamanlarda PC no bootable device hatası veriyor, bazen açılıyor ama sonradan kapaniyor bazen ise hiç açılmıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartında bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Temiz bir Windows kurulumu yapmalısın. Veya Windows defenden çevrimdışı tarama.

Virüs çekirdek olarak duruyor olabilir format iyi gider.

Temiz bir Windows kurulumu yapmalısın. Veya Windows defenden çevrimdışı tarama.
Defender yerine Kaspersky falan olabilir tabi kilitlenme olmazsa güvenli modda kaspersky ile tarama yapılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı