Acer laptop şarj olmuyor

ceva

Zeptopat
Daha fazla  
IMG_20241010_202802.jpg

Resimdeki bölgeye vida düşmesi sonucu kısa devre yaptı daha sonra güç verdiğim de patlama oldu ama sonra laptop açıldı ve sorunsuz kullanıyordum, sonra fark ettim ki pil şarj olmuyor. Şimdi böyle kullansam sıkıntı olur mu ya da tamire versem ne kadar ücret çıkabilir _bilen biri yardımcı olursa sevinirim...

Pil bittikten sonra zaten şarj edemeyeceksiniz. Anladığım kadarıyla bu kısım ilk elektriğin geldiği ve sonra pile verildiği kısım. Ayrıca aklınızda bulunsun. Laptop fişteyken ve pilin güç bağlantısı anakarttan sökülmeden hiç bir işe girişmeyin.

Servisin ilgilenmesi sorunu çözecektir. Tamir ücretlerini hiç bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2326405

Resimdeki bölgeye vida düşmesi sonucu kısa devre yaptı daha sonra güç verdiğim de patlama oldu ama sonra laptop açıldı ve sorunsuz kullanıyordum, sonra fark ettim ki pil şarj olmuyor. Şimdi böyle kullansam sıkıntı olur mu ya da tamire versem ne kadar ücret çıkabilir _bilen biri yardımcı olursa sevinirim...

Tiner döküp yakmadığın kalmış. Haaaa şanslısın çalışıyorsa öyle kullan aslında 4 entegre değişse düzelir. Ama zaten hep fişte kullanıyoruz çok da gereği yok.

Pil bittikten sonra zaten şarj edemeyeceksiniz. Anladığım kadarıyla bu kısım ilk elektriğin geldiği ve sonra pile verildiği kısım. Ayrıca aklınızda bulunsun. Laptop fişteyken ve pilin güç bağlantısı anakarttan sökülmeden hiç bir işe girişmeyin.

Servisin ilgilenmesi sorunu çözecektir. Tamir ücretlerini hiç bilmiyorum.
cevabınız için teşekkür ederim anakartı değiştirmeden tamiri olur mu ve tamiri yapabilecek bildiğiniz bir servis varmıdır.

MSI da pili çıkarmak kolayda yeni Lenovo aldım RAM takayım SSD takayım dedim 3.5 attım bataryanın kablosu çıkmıyor. 2 saat uğraştım olmadı anakartın üstüne bir daha naylon falan koyarım. Bir kişide daha gördüm SSD takerken 4070 Lenovo'yı yakmış 45bin anakart için para istemiş servis eleman 47bine almış 1 gün kullanamamış.

Oda 1 tane vida düşürmüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı