Acer laptop sıcaklığını minimuma düşürmek

m1kadoks

Decapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Acer marka bir laptopa sahibim sıcaklığı minimum seviyeye düşürmek için neler yapmalıyım? Benim aklımda sıvı metal uygulaması var sizce yapmalı mıyım? Yoksa kaliteli bir termal macunmu tercih etmeliyim. Ekstradan harici soğutucu alınır mı? İşe yarar mı? Önerilerinizi bekliyorum. Not: Laptopun soğutma performansı çok düşük bunu da göz önünde bulundurun.

Sıvı metal değil de PTM7950 faz değişimli macun kullanın. Araştırmasını iyi yapmanızı öneririm. Sıvı metal riskine girmek isterseniz siz bilirsiniz ama ben pek mantıklı bulmuyorum. Laptop standı alacak olursanız sıcaklıklar bir nebze düşer fakat tatmin olmazsınız.

Sıvı metal değil de PTM7950 faz değişimli macun kullanın. Araştırmasını iyi yapmanızı öneririm. Sıvı metal riskine girmek isterseniz siz bilirsiniz ama ben pek mantıklı bulmuyorum. Laptop standı alacak olursanız sıcaklıklar bir nebze düşer fakat tatmin olmazsınız.

Hocam YT testlerinde sıvı metal iyi bir sonuç veriyor. Bilinçli uygulanınca bir sorun olacağını zannetmiyorum ama bende bir tık korkuyorum. Sizin önerdiğiniz macun tatmin edici bir sonuç verir mi?

Hocam YT testlerinde sıvı metal iyi bir sonuç veriyor. Bilinçli uygulanınca bir sorun olacağını zannetmiyorum ama bende bir tık korkuyorum. Sizin önerdiğiniz macun tatmin edici bir sonuç verir mi?
Dediğim pedin araştırmasını yapın kötü yorum görmeyeceksiniz. Sıvı metal performanslı ama bloğa işleme, uzun süre sonra yapışma gibi yorumlarda bulunanlar var. Fabrikasyon olmadıkça yapılmaması gereken bir işlem bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı