Acer monitör ölü piksel servis mesajı

conqueror07

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar mesaj başlığında gördüğünüz üzere Acer monitör servisi ile email yazismami buraya kopyalıyorum. Acer monitör alacaklar tekrar düşünsün. Hepsiburada.com uzeeinden 1 adet Acer KG251QDBMIix 240 Hz monitör aldım ürün gayet güzel akıcı bir monitör. Fakat ürünün alır almaz piksel testine tabii tuttum. Olu piksel gözükmüyordu. Taki oyun oynarken siyah sahnelerde bir mavi ölü piksel gözüme çarptı. Oyundan masaüstüne çıkıp piksel testine baktığımda, mavi ölü piksel çok net belli oluyordu. Mesajlar yazışmalar derken ürünü satın aldıktan 14 günü iade oluşturdum. Hepsiburada İade ettim. Bu arada Acer sercisine attığım mesaj ve sonrası tarafıma gelen email. Yani 15 gunu iade zamanı geçirsem demek ki tüketici hakem heyeti ile çözüm aramamız gerek Acer sevisinde. Acer monitör alırken servis mesajı aklınızda olsun. Acer monitör gayet güzel di. Fakat bu servis mesajı beni bu monitör almaktan soğuttu arkadaşlar.

Screenshot_20191029-132733.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bir şey göremedim ben mesajda? Bu yalnızca Acer firmasının değil nerdeyse bütün firmaların uyguladığı bir sistem. Hangi monitörü alırsanız alın ölü piksel sayısı belirli miktarın altındaysa ürün hatalı kabul edilmez. Ben olsam bir tane ölü piksel için iade etmezdim. Zaman içerisinde büyümeye başlarsa zaten firma garanti kapsamında panel değişikliği yapıyor.

Ya ben de Acer SA230A modelini aldım Hepsiburada üzerinden ekran da çizik çıktı bugün iade oluşturdum geri kargoladım umarım uğraştırmazlar sıfır monitör alıyoruz ekranın da çizik çıkıyor heralde iade veya değişim den kalan bir ürün denk geldi, şaka gibi ya o kadar para biriktiriyorum sıfır monitör alıyorum sırf ekranı temiz çiziksiz olsun diye olana bak kafayı yemek üzereyim. Eğer iade mi kabul etmezler ise bu firmadan ne alışveriş yaparım ne de birine öneririm insanlarla dalga mı geçiyorlar anlamıyorum hem zaman kaybı hem para kaybı.
Beyler ürünü cuma kargoya verdim bugün ellerine ulaştı hemen kontrol edip iade mi onayladılar ve para hesabıma hemen geçti. Bilgi amaçlı söylemek istedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı