Boyle bir şey gordum dogru mu acaba?
Laptop alma işi aşırı zor vallahi her baktığım modelde bir kusur oluyor Victus TUF A15 ve bunun arasında kaldım. Ne yapmalıyım?
Bence problemsiz laptop yok gibi cok arastirdim hepsinin bir problemi var. Iciniz neye siniyorsa onu alin. Problemsiz bir sey istiyorsaniz Masaustu PC dizmekten baska careniz yok.
Bence problemsiz laptop yok gibi cok arastirdim hepsinin bir problemi var. Iciniz neye siniyorsa onu alin. Problemsiz bir sey istiyorsaniz Masaustu PC dizmekten baska careniz yok.
Sivi metal hangisi kullaniyor bilmiyorum. Ustun kasa malzemesi dogrudur bende de vardi acer nitro 5 kasasi cok iyi hissiyat veriyordu elimi koydugumda.
Sivi metal hangisi kullaniyor bilmiyorum. Ustun kasa malzemesi dogrudur bende de vardi Acer Nitro 5 kasasi cok iyi hissiyat veriyordu elimi koydugumda.
Nitro 6 hosuma gidiyor cidden ama fiyati ona gore fazla zaten. Ovunulecek bir durum yok. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Sanki babasinin hayrina yapiolar sivi metali.
Nitro 6 hosuma gidiyor cidden ama fiyati ona gore fazla zaten. Ovunulecek bir durum yok. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Sanki babasinin hayrina yapiolar sivi metali.
Tuf konusunda haklisin. Siz nitro kullaniyor musunuz? Konularimi arastirirsaniz giris seviye nitrolarin ne kadar dandik oldugunu anlayabilirsiniz. Insanlar sizin gibi nitro ovenler yuzunden yanilgiya dusuyor. Her gun nitro 5 serisiyle ilgili konu aciliyor. Victus konulari hic goruyor musun? Veya Lenovo? Tuf dahil. Nitro 5 serisi kadar sorun cikartan bir seri yok. Ayrica Tuf mu Nitro 5 mi tercih edersin diye sorsan Tuf derim. Ama su var Nitro serisi RTX xx60 ustu GPU kullanan modelleri soz konusu olunca nitro tabiki tercih ederim. Sogutmasi cok iyi en basta.
Sıvı metal kullanılıyor soğutması TUF ve Victus'tan iyi 300 nit ekran parlaklığı var kronik sorunu yeni çıktığı için kimse bilemez diğer RTX 4060 4050 rakiplerinden RAM hızı yüksek diye biliyorum yanlış olabilir onun haricinde Nitro serisi kullanan bir akrabam var pil şişip touch pad tarafını yukarı kaldırdı şişik duruyor bunda olur mu bilmem plastik kasa ne kadar sağlam ve uzun ömürlü olur oda bilinmez ısınıp soğuması çart curt.
Not: HP Omen soğutma ve kasa kalitesinde oldukça iyi TUF modeli sesli çalışıyor deniyor ısı olarak Nitro 16'dan yüksek değerler veriyor.