Acer Nitro 16 alınır mı?

Bütçe
40000

guitar violin

Picopat
40 bin TL'ye 4050 ekran kartı beni biraz endişelendiriyor acaba fiyatına değecek mi diye ama 140W olduğunu ve ekran&kasa kalitesinin çok iyi olduğunu söylüyorlar. 4060'lı modellerin 40K ve altı hepsinde kronik sorunlar var. Bu modelde karar kıldım gibi. Alınır mı?

Örneğin bu sistemde 105W 4060 32GB RAM var ama herkes sorunlu alınmaz diyor.

40 bin TL'ye 4050 ekran kartı beni biraz endişelendiriyor acaba fiyatına değecek mi diye ama 140W olduğunu ve ekran&kasa kalitesinin çok iyi olduğunu söylüyorlar. 4060'lı modellerin 40K ve altı hepsinde kronik sorunlar var. Bu modelde karar kıldım gibi. Alınır mı?

Örneğin bu sistemde 105W 4060 32GB RAM var ama herkes sorunlu alınmaz diyor.
Lenovo Loq alınmaz zaten anakart yanıyor onlarda.

attığınız acer nitroyu herkes öneriyor ama bana fiyatı biraz tuzlu geldi 1 hafta önce 34k idi çünkü i7li versiyonu 37k idi hatta biraz bekleseenizmi acaba indirim felan gelirmi

Ekran boyutuna göre çok çok iyi görünüyor sistem ama fiyatı bana da biraz tuzlu gibi geldi.
Yine de hangisini alırsan al hayırlı olsun.

Attığınız modelini i5 modelini kendim kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat bu fiyata 4050 almak biraz saçmalık artık. Onun yerine biraz daha bütçe çıkartıp bu modele bakabilirsiniz. En azından yeni teknolojileri kullanmış olursunuz
Hocam bu bütçeye çıkamam.
nasıldır sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı