Herkese selam, Acer Nitro 16 R7-7840HS + RTX4060 olan modelini satın almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Yoksa 40 bin TL civarında daha iyi bir laptop almak mümkün mü? Çoğunlukla oyun için kullanmak istiyorum ek olarak dizi, film ve ders için kullanacağım. Örnek olarak RDR 2 de DLSS kapalı şekilde akıcı oynatmasını istiyorum ve beni uzun yıllar götürmesini istiyorum. Birkaç araştırma yaptım ve HP Victus 16 i7-14700HX+4060 32 GB olan versiyonunda GTA 5 1080p very high 2X MSAA adv. Graphics: Full 115 FPS verirken Acer Nitro 16(32 GB)100 FPS veriyor bu aradaki 15 FPS büyük bir değer mi? Ve gözle görülür bir fark yaratır mı? Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
Ek olarak, Acer Nitro 1x16 RAM olarak geliyor ekstra olarak 16 GB RAM almam gerekiyor ve hangisi bu laptop için uyumlu olur bilen birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Ek olarak, Acer Nitro 1x16 RAM olarak geliyor ekstra olarak 16 GB RAM almam gerekiyor ve hangisi bu laptop için uyumlu olur bilen birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: