İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayırlı olsun dostum, güzel günlerde kullan.
Adaptör bende ki bu markaya çok takılmamak lazım hepsi Çin malı Ucu düz bendekinin de.
Cihazda sorun yoksa kutunun yırtık olmasının bir önemi yok.

tekrar merhaba, ürünü yeni açabildim, ekran sağ kısmında fotoğraftaki gibi sorun vardı, sizce normal mi, değişim talep edeceğim, kurulum da yapmadım.

Dosya Ekleri

• 4.png
    592 KB · Görüntüleme: 135
  • 3.png
    596,9 KB · Görüntüleme: 137
  • 2.png
    462,7 KB · Görüntüleme: 138
  • 1.png
    489,1 KB · Görüntüleme: 138
Tekrar merhaba, ürünü yeni açabildim, ekran sağ kısmında fotoğraftaki gibi sorun vardı, sizce normal mi, değişim talep edeceğim, kurulum da yapmadım.

IPS panellerin doğasında var ışık sızması normal dostum sıkıntı etme. Sadece siyah ekranda belli olur bu sızma.

Bende Nitro'yu alan tüm arkadaşlarda ve tüm IPS panele sahip monitör/laptoplarda var bu durum.

Bir de 32 GB RAM modelini almıştım, kutusunda 16 GB yazıyor, kurulum yapmadan RAM in kaç GB olduğunu öğrenebilir miyim?

Evet, her şey nornal şu ana kadar
Hocam selam şu an karar verdim bu modeli alacağım ama aklıma takılan şeyler var ;
1- Sizce şuan fiyatı 40k iken 43k verip 32gb ram modelini almak mantıklı mı çünkü csgo çok fazla oynayan biriyim çift kanalda max performansı alacağım
2- 42-43k segmentinde bilgisayarlar için bu modelin 32gb olan modeli en iyisi diyebilir miyiz ?
3- Mux switch özelliği var mı ?
4- 32gb olan model 2x16 şeklindedir dimi hocam
5- Ya hocam bir de çok heyecan var gelince nasıl kuracağım falan ilk neler yapmam gerek bilmiyorum elim ayağım titrer muhtelemen üzmez bu cihaz dimi hocam
Çok fazla soru sordum kusura bakmayın

bu modelde istediğim her şey var ve 2.5k daha ucuz ama sizin incelemenizi gördükten sonra arada ki farkı verip acer alasım geldi umarım bu mesajı görürsünüz hocam bu gece siparişi vereceğim

şöyle bekliyorum hocam

1- Rekabetçi oyun oynuyorsan muhakkak RAM Dual olması lazım 32 GB versiyonu mantıklı olacaktır.
2-40-43 bandında ki en iyi cihaz.
3-Optimus var MUX görevi görüyor ve kimi yerde Optimus daha verimli olarak söyleniyor.
4-2x16 evet
5- Cihaz gelince konu açın etiketleyin yardımcı olurum.

Nitro 16 ile Victus kıyaslanamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…