İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O testte bir sorun olmuştu. Tekrar yaptığımda bu değerleri almıştım ilk sayfalarda paylaştımtım bunu da tekrar paylaşayım.

En son yaptığım R23 testinde 18K aldı puan cihaz. Fiyatı pek performans değil ama hak ediyor.

Konu 50 sayfa olmuş aslında ilk sayfaları gezmiştim yine göremedim.
Muhtemelen CPU thermal limitini kaldırsam benim laptopta 12 13kları görecek gibi görünüyor ama zorlamaktan çekiniyorum. Daha serin bir ortamda falan yapsam testi daha iyi çıkacak sanırım. Elimdeki skorlar bana yine de idare eder geliyor. Oyunlarda aldığım performansta yeterli olunca sadece sizin disk sonuçlarına şaşırdım. Ama sorun çözülmüş güle güle kullanın uzun ömürlü olsun inşallah.

R23 test yapmaya çalıştım Turbo modda işlemci 100W tüketiyor ama test yapamıyorum ya işlemci 100C dereceyi görüyor düşmüyorda korkuyorum bir şey olacak diye.

3dk test yaptım skor yok ama tüketim ve sıcaklığı var puanı görecek kadar içim acıdı o yüzden 3dk.

Dosya Ekleri

• IMG_1683.jpeg
    329,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1684.jpeg
    392,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1682.jpeg
    266,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Cihazın arkasını 3-4 cm yukarı kaldırın. Fanları Max alın öyle deneyin.

Benim sıcaklıklarda öyle. Ben 10 dk çalıştırdım bir de sizin oyunlardaki CPU dereceleri nedir, bakabildiniz mi? Ben kafaya taktım sanırım bir servise göndereceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…