İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu 65W'lık bir Type-C adaptör ile şarj olabileceği anlamına mı geliyor?

Yoksa 65 W ile bir cihazı şarj edebileceği anlamına mı geliyor?

Şarj edilebilir ancak hem kablonun hem de powerbank in de Power delivery desteği olması lazım.

Şarj edilebilir ancak hem kablonun hem de powerbank in de Power delivery desteği olması lazım.
Bu cihazı almayı düşünüyorum ancak adaptör ağırlığı beni endişeye sokuyor.

Dell G15 5530 cihazı satın aldım. USB port arızası sebebiyle iade etmek zorunda kaldım. Onun fiyat yukarıda kaldı.

Dell adaptör ve kasa ile sürekli taşımada bana ağır gelmişti. Kağıt üzerindeki ağırlıkları eş değer gibi duruyor. Type-c den şarj olayı olursa benim için büyük avantaj sağlayacak.

Daha önce de yazışmıştık sanırm. 300-330W gibi bir güç çeken adaptörün küçük olması imkansız. Her model için böyledir. Gözde de büyütülecek bir durum değil rahatlıkla taşınıyor çantayla.

65W'a kadar Power delivery destekli cihaz.

Hocam hangi oyunlari denediniz hangi ayarda kac FPS aldiniz bir yazarsaniz cok iyi olur. Bir de 32 GB halini upgrade icin aciyorlar ya bir sorun olur mu acaba direk 16 halini alsam ne kadar FPS düsüsü yasanir oyunlarda.

Hocam video çok uzun kısaca şunu sorayım. Şimdi 65W adaptörü prize takıp bir ucunuda Type-C çıkışına taksam cihaz şarj olacak mı? Bir problem yaşamam değil mi? İki adet Type-C çıkışı var hangisine takmam gerekiyor?

Evet olur. Ama dediğim gibi kablonu min 100W desteği olması lazım.

Solda ki USB 4.0 sağdaki 3.2 muhtemelen solda ki şarj ediyordur.

Bu Acer'in teknik servisi hangisi acaba. Acer bana SMS infocomm diye bir yerin mailini attı ama bazı arkadaşlar arena bilgisayarı söyledi. Aslı nedir?

Şu an tam sorunu cozemedim ama BIOS'tan sanallaştırma ya da Hyper-V'yi kapatabilir misiniz?
Bir de en son hangi işlemi yaptınız?
en son yaptığım güncellemeleri kaldırınca düzeldi, Bitlocker ı da kapattım sürekli anahtar soruyordu, herhangi bir sorun yok şu an, teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…