İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu Acer'in teknik servisi hangisi acaba. Acer bana SMS infocomm diye bir yerin mailini attı ama bazı arkadaşlar arena bilgisayarı söyledi. Aslı nedir?

Arena bilgisayar resmi distribütör. Oraya da gönderebiliyorsun sanırım arayıp, kutunun içerisinden hangi ilde hangi firma teknik servis yazan bir kağıt çıkması lazım oradan da kontrol edebilirsin.

Arena bilgisayar resmi distribütör. Oraya da gönderebiliyorsun sanırım arayıp, kutunun içerisinden hangi ilde hangi firma teknik servis yazan bir kağıt çıkması lazım oradan da kontrol edebilirsin.

SMS infocomm muş. Arenaya da göndersem buraya yolluyorlarmış. 1 ay sonra yollayacağım ben

@revivality hocam 2. RAM geldi akşam takacağım da arka kapak komple mi sökülüyor?

Son düzenleme:
@Revivality hocam 2. RAM geldi akşam takacağım da arka kapak komple mi sökülüyor?

Evet komple sökeceksin.

Buradan çekmiş eleman izleyerek yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlanda 5600 MHz yazıyor gelen RAM 4800
Bir de CPU ve GPU işlemcilerin kenarlarında pembe macun akmış sanki. Bunlar macun mu? E hani metal siviydi?

İlanda 5600 MHz yazıyor gelen RAM 4800
Bir de CPU ve GPU işlemcilerin kenarlarında pembe macun akmış sanki. Bunlar macun mu? E hani metal siviydi?Eki Görüntüle 2052621Eki Görüntüle 2052622

İade et 5600 olanda 4800 çalışır.

Macun değil o. Sıvı metal akıp cihaza zarar vermesin diye özel bir madde ile çevrelemişler. Başta bende bu ne demiştim hatta taşanları almayı düşündüm sonra jeton düştü

Değişim istedim yanlış gondermisse yollasın. Vallahi aynı marka satış yok bir yerde var daha satışa sunmamış. Kaderim herhalde bu yaşadıklarım

Forza Horizon 4 yükleyen var mı? Ne yaptıysam açılmadı, "unknown hard error" diyor ve bütün uygulamalar çöküyor siyah ekran oluyor.
Sorunu çözdüm eğer sizde de böyle bir şey olursa biosdan optimusa alın düzeliyor.

Değişim istedim yanlış gondermisse yollasın. Vallahi aynı marka satış yok bir yerde var daha satışa sunmamış. Kaderim herhalde bu yaşadıklarım
Hocam yeni gelen ram doğru gelirse link atar mısın ben de alacağım da %97 ram kullanımı oluyor çünkü

Sorunu çözdüm eğer sizde de böyle bir şey olursa biosdan optimusa alın düzeliyor.

Hocam yeni gelen ram doğru gelirse link atar mısın ben de alacağım da %97 ram kullanımı oluyor çünkü
Yarın satışa sunulacakmis ama ben buradan almamıştım.

Herkese tekrar merhaba. Bilgisayar açılışta direkt olarak onarıma geçiyor, açılmıyor, Bios ayarlarında sorun olabilir mi? Sizde ayarlar nasıl

Dosya Ekleri

• 5E33DB4F-8689-41E4-8C84-9B94BE1A9D22.jpeg
    321,4 KB · Görüntüleme: 54
Herkese tekrar merhaba. Bilgisayar açılışta direkt olarak onarıma geçiyor, açılmıyor, BIOS ayarlarında sorun olabilir mi? Sizde ayarlar nasıl

Windows kurulumu ile alakalıdır. BIOS'tan olacağını sanmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…