İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam en son bu satıcıdan aldığım laptopta sıkıntı yaşamıştım. HB'den almayı düşünüyorum. Ama 512 de az içini de açmak istemiyorum şimdi bilemedim.

Teknorya iyidir ilgilidir mağdur olanı görmedim bu cihazı alanlardan.

Arkadaşlar acil yazabilir misiniz, hangisini almamı önerirsiniz. Biri 16gb/512gb 37.300 diğeri 32gb/1tb 40.300. Fazla olanı alacaktım fakat birini hb satıyor diğerini teknorya. Teknoryanın sattığı açık kutu oluyormuş, yükseltmeyi kendileri yapıyormuş.

Teknorya açılmış kutu falan gönderiyor doğru, bana iade edilmiş ürün geldi değişim yaptım ama risk alıp teknroyadan alırsan kar edersin senin bileceğin iş.

Hocam Hepsiburada kampanyasında iki cihazı gözüme kestirip sepete ekleyip sipariş verdim. Şu iki cihazı aldım Acer Nitro 16'dan memnunum. Bir üst kasa olan versiyonu ve bir tane Omen aldım. Ssence bu cihazlardan birine geçmeme gerek var mı yoksa Nitro ile devam mı edeyim? Bu konuda çok deneyimli olduğun için konu açmak yerine sana sormak istedim.

Bu cihaz 51 bin lira.

Bu da 69 bin lira.

Aklımda Helios modelinde 2K ekran için 4070 yeterli olur mu sorusu oluştu. Duruma göre ikisini de iptal ederiz Nitro 16 ile devam ederim ya da senin tavsiyen nedir?
@revivality

İkisi de güzel cihaz. Omen'la devam edebilirsin 4080 güzel kart 100W limiti de yok efsane bir performansı var normal şartlarda ama Omen ne kadar soğutur bu kartı, işlemcide limit var soğutamayacağı için ekran kartına da koymuş mudur limit bir şey diyemem ama.
Benim fikrim ihtiyaç yoksa ikisini de iptal et 14. Nesil mobil işlemciler yolda. AMD tarafıda yeni nesilleri çok yakın zamanda duyurur.

16 RAM versiyonunu alıp kendin tak RAM'i en sağlıklısı bu olur. 32likle aynı fiyata gelecek zaten aldığında.

Hocam aynı sıkıntı bende de var. Hatırlıyorsan ben DELL almıştım. Cihaz sorunlu çıktı ve iade ettim. Nitro 16 alacağım.

Bir tarafta HB var diğer tarafta teknorya.

Hangisi mantıklı olur sence?

HB'den almak daha güvenilir ama 3K'ye değecekte yükseltme var. 1TB SSD ve 32 GB RAM. Bende kararsız kaldım hocam. İndirimde bitmek üzere.

HB'den almak daha güvenilir ama 3K'ye değecekte yükseltme var. 1TB SSD ve 32 GB RAM. Bende kararsız kaldım hocam. İndirimde bitmek üzere.
Malzemeleri tek tek alsan 1,5 TB yükseltmen olmuş olacak. Malzemeler 1.600 TL 1 TB ssd
1.800 TL de Ram

2.800 TL fark var.

HB'nin fiyatı bu durumda 40.734'e geliyor.

Kararsızım bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…