İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar windows güncelledim,bios güncelledim,driverlerı kurdum eksiksiksiz sanırsam. Geforce experience ve AMD adrenalin kurdum. Başka yapmam gereken bir ayar var mı acaba? Oyunlara veya programlara girince rtx 4060'ı kullanması için. Bir de bios'a kısayoldan nasıl girebilirim. İlla yeniden başlatırken f2 del mi yapmam lazım?

16gb versiyonunu almıştım iade edilmiş ürün gönderdiler, değişim için gönderdim akşama yenisi gelecek. Laptopu tavsiye ederim ama güzel. Satıcı sıkıntı çıkarabilir.
Selam benimde urunde bir ariza olustuda servis raporu olmadan nasil degisim yapabildin.

Elinize sağlık güzel inceleme yapmışsınız. Acer Nitro AN515-58-7725'i sırf Amazon sattığı için aldım şu an kargoda iptal edesim geldi bunu görünce. Sorun çıkarsa iade, garanti vs. gibi durumlarda üzmeyecek olan bir satıcı var mı acaba sizin incelediğiniz ürünü satan?

Hepsiburada 512 GB versiyonunu teknorya da 1TB'lık versiyonunu satıyor. Bunlar dışında satıcısı yok bu cihazın. Genel olarak herkes teknoryadan aldı ben dahil memnun kalanda var kalmayanda var.

İmkan varsa iptal edip bu cihazı almanı tavsiye ederim. Aldığın cihaz fan sesi çok yüksek 8000 RPM'lere çıkıyor.

Sizin ürününüz ile Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 arasındaki fark ne acaba ? Benim gözlemlediğim 512 GB ve 16 GB RAM. Başka bir fark var mı acaba soğutmasında vs. ? Ekranı kaç HZ ? Belirtilmemiş de ?

Kendi sitesinden baktığımda şu farkları gördüm ama ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Şunu anladım ki
NH.QLLEY.001, NH.QLLEY.002'den daha iyi.

Son düzenleme:

002 teslim alan arkadaşlar oldu tek fark SSD kapasitesi. Diğer tüm özellikler aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…