İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 incelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Teşekkür ederim. İncelemenizde RAM üzerinde termal pad ile sarılı olduğundan söz etmişsiniz RAM yükseltmesi yaparken benim de termal pad koymam gerekli mi?

Teşekkür ederim. İncelemenizde RAM üzerinde termal pad ile sarılı olduğundan söz etmişsiniz RAM yükseltmesi yaparken benim de termal pad koymam gerekli mi?

Ben koymadım, bir zararının da olacağını düşünmüyorum.

Ben koymadım, bir zararının da olacağını düşünmüyorum.
Reis şuan fiyatı 40 k bende almayı düşünüyorum ama kronik bir sıkıntısı var mıdır ? Sıvı soğutmalı acerler ileriki yıllarda sıkıntı çıkarabiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama biraz korktum çünkü bu fiyata bir cihaz alırsam 5 6 yıl kullanmam lazım .

Şu an fiyatı 38'e düşüyor sepette alacaksan fiyatı kaçırma. Kronik hiçbir problemi yok. Sıvı metalin hiçbir zararı yok. Sıcaklıktan dolayı pumpout olur diye rivayetler var ancak 4 yıl sonra ilk defa sıvı metal değiştirmek için açılan cihaz gördüm gözlerimle 1 gram pumpout yoktu.

40k 50 K arası neler önerirsiniz 2 3 tane laptop önerme şansınız var mı?

Cihaz bugün elime ulaştı. IPS glow var sizde bu sorun var mıydı?

Cihaz bugün elime ulaştı. IPS glow var sizde bu sorun var mıydı?

Sol üst ve sağ üst köşelerde hafif ışık sızması var benim cihazdada ama IPS panellerin olmazsa olmazı zaten bu durum sadece siyah arka planda belli oluyor rahatsız etmiyor beni.

Sol üst ve sağ üst köşelerde hafif ışık sızması var benim cihazdada ama IPS panellerin olmazsa olmazı zaten bu durum sadece siyah arka planda belli oluyor rahatsız etmiyor beni.

Evet dediğiniz gibi başka renklerde sorun olmuyor fakat siyahlarda sanki bende olan rahatsız edici geldi gözüme. Ayrıca bunun artmasından da korkuyorum ne yapmam doğru olur?

Evet dediğiniz gibi başka renklerde sorun olmuyor fakat siyahlarda sanki bende olan rahatsız edici geldi gözüme. Ayrıca bunun artmasından da korkuyorum ne yapmam doğru olur?

Siyah arka planla fotoğraf çekip yollar mısın karanlık bir ortamda. Kendi kendine çoğalmaz bu durum. Çoğalması için çerçevelerin darbe alması veya sert şekilde bastırılması gerek korkulacak bir durum değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…