Acer Nitro 16 AN16-41-R08s ekranında bir adet ölü piksel var

Arkadaşlar bugün elime bu laptop ulaştı hemen Windows 10 kurulumu yaptım yapar yapmaz ilk işim ölü piksel testi yapmaktı ve maalesef bir tane ölü piksel olduğunu fark ettim. Tam olarak bilgisayarın kamerasının altında yer alıyor biraz dikkatli baktığımız zaman belli oluyor fakat şöyle bir durum var sadece simsiyah ekranda gözüküyor bu ölü piksel diğer renklerde gözükmüyor sizce bilgisayarı iade etmeli miyim? Ayrıca bu ölü pikseller zamanla artıyor mu?

Ölü piksel markaların genelinde değişim veya iade sebebi sayılmıyor. Eğer varsa böyle bir şansınız ve sizi rahatsız da ediyorsa iade edin.

İnternetten almış olsanız dahi yeni yapılan düzenleme ile cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar da gerekçesiz iade hakkı ortadan kaldırıldı. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün elime bu laptop ulaştı hemen Windows 10 kurulumu yaptım yapar yapmaz ilk işim ölü piksel testi yapmaktı ve maalesef bir tane ölü piksel olduğunu fark ettim. Tam olarak bilgisayarın kamerasının altında yer alıyor biraz dikkatli baktığımız zaman belli oluyor fakat şöyle bir durum var sadece simsiyah ekranda gözüküyor bu ölü piksel diğer renklerde gözükmüyor sizce bilgisayarı iade etmeli miyim? Ayrıca bu ölü pikseller zamanla artıyor mu?

O laptop bende de var ve bildiğim kadarıyla Acer destek sayfasında sürücüler sadece Windows 11 olarak gözüküyor.
Windows 11 sürücüler Windows 10 altında çalışıyor mu acaba?

O laptop bende de var ve bildiğim kadarıyla Acer destek sayfasında sürücüler sadece Windows 11 olarak gözüküyor.

Bilmiyorum fakat ben Windows 11 sevmediğim için 10 kurdum bundan dolayı mı sorun çıkartıyor diyorsunuz?

Ölü piksel markaların genelinde değişim veya iade sebebi sayılmıyor. Eğer varsa böyle bir şansınız ve sizi rahatsız da ediyorsa iade edin.
Açıkçası çok rahatsız etmiyor dediğim gibi sadece siyah renkte gözüküyor bir sürü renkte denedim sadece siyah tek endişem yayılması.

14 günlük yasal iade hakkınız var, ölü piksel olması bu iadeyi yapmanızı daha da kolaylaştırır. İade/değişim istiyorsanız elinizi çabuk tutup gönderin cihazı.

Bilmiyorum fakat ben Windows 11 sevmediğim için 10 kurdum bundan dolayı mı sorun çıkartıyor diyorsunuz?

Açıkçası çok rahatsız etmiyor dediğim gibi sadece siyah renkte gözüküyor bir sürü renkte denedim sadece siyah tek endişem yayılması.

Sorun çıkartıyor demiyorum verilen sürücüler sadece Windows 11 tabanlı mı?
Windows 10 çalıştırırken sorun oldu mu?

Bende olmuştu yeni aldığımda Windows 10 yükledim driver kurdum ses yoktu laptopta 11e güncelledim düzeldi.

Sorun çıkartıyor demiyorum verilen sürücüler sadece Windows 11 tabanlı mı?
Windows 10 çalıştırırken sorun oldu mu?
Yok herhangi bir sorun olmadı her şeyi eksiksiz kurdum.

Acer ararsanız biz DOA raporu vermiyoruz deyip distribütör firmasına yönlendirir. DOA raporu verse bile Doğu'dan posta yoluyla gönderim sağlıyorlar raporu ve 20 gün sürebilir. Distribütör de raporu orijinalini istiyor. İade en mantıklısı.
Hocam açıkçası çok rahatsız etmiyor ayrıca sadece siyah ekranda gözüküyor o da çok küçük dikkatli bakmak lazım kafaya takmak istemiyorum bu yüzden iade edip uğraşmak istemiyorum zaten yakında üniversitem açılacak elimi çabuk tutup aldım bu ürünü iyi bir fiyata ama ileride ne gibi sorunlar olur bilemiyorum bunları göze alıyorum yapacak bir şey yok herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı