Acer Nitro 16 AN16-41-R08s Windows 10 kurulur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_0709.png
    IMG_0709.png
    212,4 KB · Görüntüleme: 18
Hocam bunlarda Hall sensör sorunu var diyorlar doğru mu? Sürekli aslında fiyat olarak da güzel sistem şu anda ASUS'un sistemi bile 52K'den başlıyor.
Onu bilemiyorum her sistemde mutlaka hata vardir . Bence al .

Hocam bunlarda Hall sensör sorunu var diyorlar doğru mu? Sürekli aslında fiyat olarak da güzel sistem şu anda ASUS'un sistemi bile 52K'den başlıyor.

Bana da ghost screen midir nedir ondan var dediler aldım çıkmadı. Onlara çok takılma. Akıllıca risk al

Sen beni dinle yapistir bunu pisman olmazsin saticiya dikkat et ama.

14700HX işlemcili olanlar da var onlar da fena

Onlarda hangisini önerirsiniz hocam bütçem maksimum 50k kadar var.
Gamegaraj monster bunları boşver bir bildigim var.

Hp kendi magazasi gonul rahatligi ile alabilirsin.

Biri gelecek Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop bunu önerecek fkat HP gibi bilinmiş firmala varken mantikli mi bilinmez

Alırsan kurulumuna yardimcı olurum. Windows 11 Enterprise kurarız. Uyguna antivirus tedarik ederim. Kullanırsın.

Dosya Ekleri

• IMG_0710.png
    IMG_0710.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı