Acer Nitro 16 için RAM önerisi

Doğru bir yöntem mi emin değilim ama cmd'de memorychip get speed 5600 veriyor. İnternette part numarasını arattığımda da 5600Mt Cl46 gösteriyor.
Dikkatiniz de takdire şayan. Böyle devam. Benim hatalarımı bulup düzelttiniz.
İşler iyice karıştı. CPUZ sorunu işi epey yokuşa sürdü.
CPUZ benzeri başka bir programla deneyip o bilgileri almak lazım.

(Biraz bekleyin. HWINFO gösteriyor muydu bakayım.) CPU Z kadar ayrıntılı olmasada yeterli bilgi HWINFO da da veriliyor. Deneyebilirsiniz. @dogu16

Dikkatiniz de takdire şayan. Böyle devam. Benim hatalarımı bulup düzelttiniz.
İşler iyice karıştı. CPUZ sorunu işi epey yokuşa sürdü.
CPUZ benzeri başka bir programla deneyip o bilgileri almak lazım.

(Biraz bekleyin. HWINFO gösteriyor muydu bakayım.) CPU Z kadar ayrıntılı olmasada yeterli bilgi HWINFO da da veriliyor. Deneyebilirsiniz. @dogu16
Teşekkür ederim. Umarım doğru sekmeleri atmışımdır.

Ekran görüntüsü 2024-10-30 003431.png Ekran görüntüsü 2024-10-30 003531.png 1730237747702.png

Moralim bozuldu çünkü gerçekten sizi hatalı yönlendirmişim. (CPUZ den kaynaklı hata ama olmamalı idi.)
Dikkatli olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.
Evet, sisteminizde takılı olan 5600hz ve CL46.
Sayenizde CPUZ nin işe yaramadığı durumlarda HWINFO kullanabileceğimizi de öğrenmiş olduk. Doğru sekmeleri atmışsınız.
İyi geceler.. :)

Moralim bozuldu çünkü gerçekten sizi hatalı yönlendirmişim. (CPUZ den kaynaklı hata ama olmamalı idi.)
Dikkatli olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.
Evet, sisteminizde takılı olan 5600hz ve CL46.
Sayenizde CPUZ nin işe yaramadığı durumlarda HWINFO kullanabileceğimizi de öğrenmiş olduk. Doğru sekmeleri atmışsınız.
İyi geceler.. :)
Olur mu öyle şey çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. O zaman 2. Attığım 5600 CL46 Crucial’ı alıyorum. İyi geceler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı