Oyunlarda adaptörün ısınması normal, çünkü işlemci ve ekran kartı tam yükte çalıştığında cihaz adaptörden yüksek güç çekiyor. Bu adaptörler fanlı olmadığı için ısınmaları beklenen bir durum. Sakıncası genelde yok ama adaptör el yakacak seviyede aşırı ısınıyor, yanık kokusu çıkarıyor veya kendini kapatıyorsa sorun olabilir. Onun dışında masaüstünde, hava alacak şekilde kullanman yeterli.Acer Nitro 16 laptopun şarj adaptörü oyunlarda çok ısınıyor. Laptopu prizde kullanıyorum, NitroSense'de pil sağlığı için pili %80'e sabitleme ayarı da açık. Ama yine de adaptör oyunlarda çok ısınıyor. Bir sakıncası var mıdır?
Akım korumalı priz, adaptörün ısınmasına da mı etki ediyor? Bilmediğimden soruyorum.pek bişe olmaz normal bir durum. Yinede işimi sağlama alayım derseniz akım korumalı priz kullanabilirsiniz.
![]()
Toptan Bulurum Fulltech Ftr-07 Akım Korumalı Usb Li Priz - Fiyatı, Yorumları
Toptan Bulurum Fulltech Ftr-07 Akım Korumalı Usb Li Priz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
basitçe elektrikteki ani dalgalanmaları önlüyor. Ama yine ısınacak bu bir çözüm değil ama yangın ve bozulma korkusu var ise bu engel olur. Isınması normal bir durum çünküAkım korumalı priz, adaptörün ısınmasına da mı etki ediyor? Bilmediğimden soruyorum.
Tamamdır hocam sağ olun. Attığınız linkteki prizi siz kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz?basitçe elektrikteki ani dalgalanmaları önlüyor. Ama yine ısınacak bu bir çözüm değil ama yangın ve bozulma korkusu var ise bu engel olur. Isınması normal bir durum çünkü
evet bende de var. Buzdolabı ve Pc de kullanıyorum. Markaya takılmayın daha iyi bir ürün bulursanız onuda alabilirsiniz. Ama yanlış anlaşılmasın bu sizin ısınma sorununuzun çözümü değil.Tamamdır hocam sağ olun. Attığınız linkteki prizi siz kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz?
Yok hocam onu anladım da akım korumalı priz olarak ne kadar iyi diye sordum. Sonuçta fiyatı ucuzmuş.evet bende de var. Buzdolabı ve Pc de kullanıyorum. Markaya takılmayın daha iyi bir ürün bulursanız onuda alabilirsiniz. Ama yanlış anlaşılmasın bu sizin ısınma sorununuzun çözümü değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.