Acer Nitro 16 şarj adaptörü çok ısınıyor

LowHight

Picopat
Acer Nitro 16 laptopun şarj adaptörü oyunlarda çok ısınıyor. Laptopu prizde kullanıyorum, NitroSense'de pil sağlığı için pili %80'e sabitleme ayarı da açık. Ama yine de adaptör oyunlarda çok ısınıyor. Bir sakıncası var mıdır?

Acer Nitro 16 laptopun şarj adaptörü oyunlarda çok ısınıyor. Laptopu prizde kullanıyorum, NitroSense'de pil sağlığı için pili %80'e sabitleme ayarı da açık. Ama yine de adaptör oyunlarda çok ısınıyor. Bir sakıncası var mıdır?
Oyunlarda adaptörün ısınması normal, çünkü işlemci ve ekran kartı tam yükte çalıştığında cihaz adaptörden yüksek güç çekiyor. Bu adaptörler fanlı olmadığı için ısınmaları beklenen bir durum. Sakıncası genelde yok ama adaptör el yakacak seviyede aşırı ısınıyor, yanık kokusu çıkarıyor veya kendini kapatıyorsa sorun olabilir. Onun dışında masaüstünde, hava alacak şekilde kullanman yeterli.

Akım korumalı priz, adaptörün ısınmasına da mı etki ediyor? Bilmediğimden soruyorum.
basitçe elektrikteki ani dalgalanmaları önlüyor. Ama yine ısınacak bu bir çözüm değil ama yangın ve bozulma korkusu var ise bu engel olur. Isınması normal bir durum çünkü

Tamamdır hocam sağ olun. Attığınız linkteki prizi siz kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz?
evet bende de var. Buzdolabı ve Pc de kullanıyorum. Markaya takılmayın daha iyi bir ürün bulursanız onuda alabilirsiniz. Ama yanlış anlaşılmasın bu sizin ısınma sorununuzun çözümü değil.

evet bende de var. Buzdolabı ve Pc de kullanıyorum. Markaya takılmayın daha iyi bir ürün bulursanız onuda alabilirsiniz. Ama yanlış anlaşılmasın bu sizin ısınma sorununuzun çözümü değil.
Yok hocam onu anladım da akım korumalı priz olarak ne kadar iyi diye sordum. Sonuçta fiyatı ucuzmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı