Acer Nitro 16'da CPU yük altında 100 derece

Yok hocam gönderdim SMS ınfocomm'a CPU ısınıyor diye bıraktım sadece ekran kartı sıcaklığını masaüstüne bırakıp isinma sorunu yok diye bırakmışlar. Bana da oylesi denk geldi sanırım.

Ben de oraya 2 kere yolladım zaten. İlkinde bana da öyle dediler 2. yollayışımda düzeldi.

Hocam şu anda aynı sorundan muzdaribim bende işlemcim 100 derece çalışıyor termal macunla alakalı oldugunu düsünüyorum cünkü zamanla arttı sıcaklıklar ilk aldıgımda 65 Ti 2 3 ay sonra 80'lere şu anda 100'ü görüyor CPU.

1735247006025.png

Hocam şu anda aynı sorundan muzdaribim bende işlemcim 100 derece çalışıyor termal macunla alakalı oldugunu düsünüyorum cünkü zamanla arttı sıcaklıklar ilk aldıgımda 65 Ti 2 3 ay sonra 80'lere şu anda 100'ü görüyor CPU.

Eki Görüntüle 2382116
Hocam servise götür ben ilk götürdüğümde ekran kartını sadece test edip bilerek geri verdiler. Ertesi gün bir kez daha götürdüm sıvı termal yenilendi en yüksek 83 şuan.

Hocam servise götür ben ilk götürdüğümde ekran kartını sadece test edip bilerek geri verdiler. Ertesi gün bir kez daha götürdüm sıvı termal yenilendi en yüksek 83 şu an.

Hocam acaba servise ne demiştiniz.

Rust veya CS gibi oyunları oynarken aşırı FPS sorunu yaşıyorum o yüzden kanıt olarak cihazın sıcaklıklarının ssini aldım servise verirken göstereceğim.

Hocam acaba servise ne demiştiniz.

Rust veya CS gibi oyunları oynarken aşırı FPS sorunu yaşıyorum o yüzden kanıt olarak cihazın sıcaklıklarının ssini aldım servise verirken göstereceğim.
Masaüstüne testleri koy not da ekle . Sonuna yaz lütfen ekran kartı sıcaklığına bakmayın arkadaşıma öyle yapılmıştı sıvı termal macun değişimi talep ediyorum yaz.

Masaüstüne testleri koy not da ekle. Sonuna yaz lütfen ekran kartı sıcaklığına bakmayın arkadaşıma öyle yapılmıştı sıvı termal macun değişimi talep ediyorum yaz.

Hocam zaten termal macun değişimi ve fan temizliği talep edeceğim ekstra olarak bunları da söyleyeceğim o macunu her türlü değişecek yani aktıysada görecek aktığını ekstra olarak masaüstüne SS'leride koyarım.

Hocam zaten termal macun değişimi ve fan temizliği talep edeceğim ekstra olarak bunları da söyleyeceğim o macunu her türlü değişecek yani aktıysada görecek aktığını ekstra olarak masaüstüne SS'leride koyarım.

Ben kendim tanıdık bir bilgisayarcıya yaptırdım. Termal grizzly conductonaut sürdürdüm. 100 cden 85 80'lere indi.
Belki Acer firması da teknik servisi de kabullenmek istemiyor olabilir ama bu laptop da çuvalladılar bence çünkü çogu kullanıcı da sıvı metal termal macun fabrika çıkışı düzgün uygulanmamış olarak geliyor.

Ben kendim tanıdık bir bilgisayarcıya yaptırdım. Termal grizzly conductonaut sürdürdüm. 100 cden 85 80'lere indi.
Belki Acer firması da teknik servisi de kabullenmek istemiyor olabilir ama bu laptop da çuvalladılar bence çünkü çogu kullanıcı da sıvı metal termal macun fabrika çıkışı düzgün uygulanmamış olarak geliyor.

Hocam cihazın garantisi bitse zaten her şeyini ben yaparım fakat garanti varken donanim arizasi vs olursa diye bozmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı