Acer Nitro 5 1050 Ti düşük FPS veriyor

XdSaga

Hectopat
Daha fazla  
Merahabalar, 2 yıldır Acer Nitro 5 kullanıyorum ve bilgisayarım nedensizce FPS düşüklüğü oluyor. Minecraft gibi basit bir oyunda bile 60 FPS 50 FPS alıyorum. Sizce bunu nasıl çözerim? Acer Nitro 5, 1050 Ti, i5 9300H, 8GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merahabalar, 2 yıldır Acer Nitro 5 kullanıyorum ve bilgisayarım nedensizce FPS düşüklüğü oluyor. Minecraft gibi basit bir oyunda bile 60 FPS 50 FPS alıyorum. Sizce bunu nasıl çözerim? Acer Nitro 5, 1050 Ti, i5 9300h, 8 GB RAM.

Minecraft için OptiFine kurmanı öneririm, konuya gelirsek işlemcinin grafik kartını kullanıyor olabilir misin? Ben öyle bir sorunla karşılaşıyorum kendi notebookumda.

Bunu söylemek istemiyorum fakat, görev yöneticisinden bir GPU kulanımına bakar mısın belki driverlar yüklü değildir yada dahili GPU kullanıyordur belki oyunlar. Ve PC ısınıyor mu?

Hocam eğer işlemcinizle gelen kartı kullanıyorsa sizi yönlendireceğim.
W Search'e grafik ayarları yazın. Sonra klasik uygulama seçin sonra minecrafta basıp yüksek performans ı seçin.
Hocam eğer işlemcinizle gelen kartı kullanıyorsa sizi yönlendireceğim.
W Search'e grafik ayarları yazın. Sonra klasik uygulama seçin sonra minecrafta basıp yüksek performans ı seçin.

Eğer harici ekran kartını kullanıyorsa yapın bunu.

Hocam ben çözdüm meseleyi dahiliyi kullanmıyorum 1050 Ti kullanıyorum sarja takınca FPS 150 160 fırlıyor GeForce Experience'den sarjdan çıkarınca 60 FPS sabitliyorum çünkü monitör 60 Hz ondan mesela ETS 2 de sabit 60 alıyorum sebebi herhalde batarya yetmediği için hepinize teşekküreler ilginiz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı