Deniz Altun
Kilopat
Hocam tekrar merhaba biraz daha bütçe kısarak alttaki makineyi sipariş ettim. RAM'i 32 GB'a çıkarmayı düşünüyorum fakat hangi marka model tam olarak hangi RAM'i alacağımı bilmiyorum o konuda bilginiz var mıdır acaba?
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Henüz elime ulaşmadı da önden bilgi almak istedim aslında bir de f/p soğutucu lazım aslında.Hayırlı olsun, CPU Z programından CL değerlerine SS alıp atarsanız uyumlu RAM bulunur.
Henüz elime ulaşmadı da önden bilgi almak istedim aslında bir de F/P soğutucu lazım aslında.
Merhaba arkadaşlar, pek fazla oyun oynamıyorum. Oynarsam da en fazla LoL oynarım. Nitro 5 3070 Ti almak mantıklı mı yoksa bu fiyatlara daha iyisi var diyebilir misiniz? Ya da bu bütçeyle şu laptopu al üzerine de PS5 al diyebileceğiniz bir seçenekte olabilir. Önerilerinizi bekliyorum...
Eki Görüntüle 2153665
Hocam tekrar merhaba, biraz daha bütçe kısarak alttaki makineyi sipariş ettim. RAM'i 32 GB'a çıkarmayı düşünüyorum fakat hangi marka model tam olarak hangi RAM'i alacağımı bilmiyorum o konuda bilginiz var mıdır acaba?
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güzel tercih, güle güle kullanın. RAM için yeni bir konu açıp beni etiketlerseniz daha iyi olur. Konu dağılmasın fazla.
Konuyu neden siliyorsunuz?@HYRAXA ayrı bir konu açınız. Oradan etiketleyin yardımcı olayım.
@HYRAXA ayrı bir konu açınız. Oradan etiketleyin yardımcı olayım.
Hocam sadece size danışmak istedim konu açarsam çorba olur.
Zaten konu bunun ile alakalı.