Acer Nitro 5 515-54 Takılma Sorunu

erencifci

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 515-54 laptobum var. Intel i5 9300H + GTX 1650 8gb RAM donanıma sahip. Bu bahsedilen takılma bende de oluyor ancak biraz daha farklı. Tüm sürücüler güncel ve temiz kurulum yapıldı. VLC ile video izlerken 1-2 saniyelik donma olabiliyor. Ses devam ediyor. ETS'de ve CS go oyunlarında da böyle devam ediyor. Intel grafik ayarı ve nvidia grafik ayarından bazı tasarruf etmenlerini dahi kapattım. Hem pilde hem prizde oluyor. Oyun ve filmlerde yaklaşık 20 dk da bir oluyor. Yaşayan var mı? Ne yapmam gerekli iade etmeli miyim? Teşekkürler.

Yazmayı unutmuşum, pile tıklayınca yada başka bir şeye tıklayınca olmuyor. Windoes ayarlar menüsünde sol üst köşede geri tuşuna basınca donma oluyor. Benim tıklamam ile olan tek o geri tuşu. Oyun ve film rastgele oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorun var pil simgesine tıklayınca donma düzeldi ama oyunlarda belli aralıklarla ani donma oluyor. Laptobu alalı 14 ay oldu. Nitro 5-51 serisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kanka bende de acer nitro 5 an515 42 var oyunlarda ani takılma sorunu hdd ten kaynaklaniyormuş
5400 rpm olan hdd oyunlarda ve sisteme aşırı derecede kötü etkisi var hdd değiştir ben hdd mi bilgisiyarcıya 20 tl karşılığında 7200 rpm olanı aldım ve şuan hiçbir sorun yaşamadım ve mutlaka rami 8 gb olan varsa 16 yapsın sisteme hiç yetmiyor 8gb.

Bende aynı modelin GTX1050 ekran kartlı modeli var. HDD'de BF1 yüklü birkaç mapte drop giriyor ama RAM'den kaynaklı. Bence temiz bir Windows kurulumu yapın. Eger düzelmez ise teknik servis ile iletişime geçiniz.

Kardeşim serviste mi değiştirdin acaba? Ben RAM ve HDD değiştirmek istiyordum servisi aradım garanti dışı kalır dedi.

Kardeşim serviste mi değiştirdin acaba? Ben RAM ve HDD değiştirmek istiyordum servisi aradım garanti dışı kalır dedi.

Garanti dışı kalıyor dostum maalesef ama servise götürüp bunları taktırmak istiyorum diyorsun onlarda takıyor öyle garanti dışı kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı