Acer Nitro 5 515-58 CPU 90 dereceyi gördü

Bilmiyorum, hiç memnun kalmadım. Amazon iade kodu verdi Salı günü iade işlemleri için kargoya teslim edeceğim. Teknoloji şans işi illa sorun yaşanıyor.

Normal oyun oynamıyorken hiç o kadar yükselmedi benim 50 derecelerdeydi hep sizinkinde bir sıkıntı olabilir

Sabah oyun oynarken nitrosense sıcaklık grafiğini ekran görüntüsü alıp paylaşırım. 100 derece üzerine çıkmıyor tek sevindiğim yanı bu. :)

Nitrosense diğer uygulamalara göre 3-5 derece fazla gösteriyor. Hangisi daha doğrudur bilmiyorum.

Dün 3 tane varsa kaçırdım ben demekki görmedim hocam iyi yapmışsınız iade etmeyerek. Gece 1 civarında bir tane ürün girdi stoğa onunla değişim yaptım bu sabah bende öğleden önce verdim kargoya bakalım hayırlısı sorunsuz gelir umarım bu sefer.

1704453744221.png

Yükte gayet normal değer sorun çıkarmaz. 95 dereceleri geçiyorsa içiniz rahat değilse Turbo Boost'u kapatabilirsiniz.

Dün 3 tane varsa kaçırdım ben demekki görmedim hocam iyi yapmışsınız iade etmeyerek. Gece 1 civarında bir tane ürün girdi stoğa onunla değişim yaptım bu sabah bende öğleden önce verdim kargoya bakalım hayırlısı sorunsuz gelir umarım bu sefer.
Hayırlı olsun şimdiden yeni ürününüz. Turbo boost kapatma işe yarıyor hocam gelince o şekilde deneyin ısınma problemi kafanıza takılırsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı