Acer Nitro 5 A515-46 alınır mı?

deavense

Decapat
Daha fazla  
Prime fırsatı adı altında Amazon üzerinde aşağıdaki bilgisayar 32bin TL fiyatına indi.

Acer Nitro 5 A515-46

laptop almayı planlıyordum. Almamı önerir misiniz? Bu fiyata daha iyi muadiller var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Prime fırsatı adı altında Amazon üzerinde aşağıdaki bilgisayar 32bin TL fiyatına indi.

Acer Nitro 5 A515-46

Laptop almayı planlıyordum. Almamı önerir misiniz? Bu fiyata daha iyi muadiller var mıdır?

Hepsiburada'dan 17.3 inç olanını aldım. Cihazdan bayağı memnunum tek sorun bu laptopların fanları soğutmak için çalıştığında biraz gürültülü oluyor. Bendeki modeli biraz da ağır. 2 güne inceleme yazısıda paylaşmayı düşünüyorum. RTX 3070 Ti için fiyatları bayağı uygun çünkü.

Hepsiburada'dan 17.3 inç olanını aldım. Cihazdan bayağı memnunum tek sorun bu laptopların fanları soğutmak için çalıştığında biraz gürültülü oluyor. Bendeki modeli biraz da ağır. 2 güne inceleme yazısıda paylaşmayı düşünüyorum. RTX 3070 Ti için fiyatları bayağı uygun çünkü.
Hocam panel kalitesi nasıl?

Hocam panel kalitesi nasıl?

Panel kalitesinden çok memnunum. Diğer düşük segment Nitro'lardaki gibi cansız renk derdi ve 15 mslik tepkime sürelerini görmemek gerçekten insanı mutlu ediyor. %100 sRGB renk kapsamına sahip, ışık sızması olmayan ve 3 ms tepkime süresine sahip temiz bir ekran var. İncelemede paylaştım ayrıca.

Panel kalitesinden çok memnunum. Diğer düşük segment Nitro'lardaki gibi cansız renk derdi ve 15 mslik tepkime sürelerini görmemek gerçekten insanı mutlu ediyor. %100 sRGB renk kapsamına sahip, ışık sızması olmayan ve 3 ms tepkime süresine sahip temiz bir ekran var. İncelemede paylaştım ayrıca.
https://www.amazon.com.tr/Acer-A515-46-Dizüstü-Bilgisayar-NH-QH1EY-001 hocam amazonda satılan farklı ürün kodlu versiyonu ile arasında ne kadar fark var bilginiz var mı bu konu hakkında?

https://www.amazon.com.tr/Acer-A515-46-Dizüstü-Bilgisayar-NH-QH1EY-001 hocam Amazon'da satılan farklı ürün kodlu versiyonu ile arasında ne kadar fark var bilginiz var mı bu konu hakkında?

Attığınız link çalışmıyor. Amazon'da satılan aynı özellikteki 15.6 versiyonundan bahsediyorsanız arasında sadece boyut farkı var görünende. Ayrıca paneliyle ilgili bir bilgi verilmemiş. Herhangi bir incelemede yazılmamış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı