Hockenheim
Hectopat
Evet, Windows 11 olarak kullanın. Performans olarak daha iyi 12500H için.
Windows 11 olarak kullanın hocam Windows 10 için driverlar uyumsuzluk gösterebilir.
İleride sistem yavaşlığını hissederseniz RAM yükseltmesi ilaç gibi gelecektir bu devirde 8 GB RAM yetersiz olmaya başladı. Yükseltme düşünürseniz tekrar sitede sisteminizdeki mevcut RAM ile uyumlu RAM bulmak için konu açarsınız daha iyi olur.
Yeni bilgisayarınız hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın.
Hocam çok rahatsız ettim şimdi ben ne yapacağım NVIDIA GeForce Experience falan mı indireyim bir de Intel'i kullanıyor bu napacaz.
Sağ olun.
Hocam çok rahatsız ettim şimdi ben ne yapacağım NVIDIA GeForce Experience falan mı indireyim bir de Intel'i kullanıyor bu napacaz.Eki Görüntüle 1739730
Sağ olun.
Bir de boşta 4 GB RAM kullanımı neden böyle.
Hocam çok rahatsız ettim şimdi ben ne yapacağım NVIDIA GeForce Experience falan mı indireyim bir de Intel'i kullanıyor bu ne yapacağız?
Global settings yazarak mı ulaşacağım bu kısma.Experience üstünde driver kurun. Sistem yüke göre ekran kartını ayarlar. Denetim Masası'ndan genel tercihi şu şekilde yapabilirsiniz;
Eki Görüntüle 1739740
Boşta RAM kullanımı normal.
Buradan diğer sürücüleri kurabilirsiniz.
Global settings yazarak mı ulaşacağım bu kısma.
Driver güncelleniyor ondan mı acaba?
Driver güncelleniyor ondan mı acaba?Eki Görüntüle 1739749
@Astiva yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçeneğini seçtiğimizde her uygulamada harici ekran kartını mı kullanacak?