Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
10000
Ama başlıktaki ürün eski bir model. Bahsettiğiniz ürün yeni nesil. Çoğu markanın eski ürünleri soğutma açısından baya sorunlulardı. Legion, Acer, HP vs. O yüzden bencede bu ürün için iyi bir deneyim yaşamayabilir.
Neden?

Geçen arkadaşıma Ryzen 7 5800H, RTX 3060, 16 GB RAM, 1TB SSD olan modelini artık. Kendisi gayet memnun. Gerek soğutması, gerek performansı ile 10 numara cihaz.

Neden?

Geçen arkadaşıma Ryzen 7 5800H, RTX 3060, 16 GB RAM, 1TB SSD olan modelini artık. Kendisi gayet memnun. Gerek soğutması, gerek performansı ile 10 numara cihaz.

2 yıl Acer Nitro 5 kullandım. 2 yıl boyunca sürekli ısınma problemi ile uğraştım. Hem ekran kartı hem işlemci 95 derecelerde çalışıyordu. Defalarca servise gitti ama servis sadece fan temizliği ve macun yenilemesi yapıp geri gönderdi cihazı. Teknik servisi zaten çok kötü, karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz. İade talep ettim sallayan olmadı. Zaten sonradan sistem toplayınca uğraşmaktan vazgeçtim. Yeni modelleri belki daha iyidir ama dediğim gibi 2 sene boyunca oyun zevkimin içine etti resmen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı