Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
10000

8 GB daha eklersem kaç lira tutar bir de bir şey söylicem ne zaman laptop sorsam bir şey önerıyorlar sonra onu soruyorum ona kötü diyorlar bir karar vermem lazım veremiyorum.

8 GB daha eklersem kaç lira tutar bir de bir şey söylicem ne zaman laptop sorsam bir şey önerıyorlar sonra onu soruyorum ona kötü diyorlar bir karar vermem lazım veremiyorum.

En kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Asus olan model bu bantlarda bence en iyisi. Ekstra ram ise dediğim gibi 300-400 lira ediyo sanırım çok bilgili olmamakla birlikte muhtemelen böyledir.

Taktırma işlemine gerek yok bence. Günümüzde bu tarz durumlar için videolar çok fazla. Kolayca takabileceğini düşünüyorum. Biraz zaman alabilir ama yaparsın.

Baktım kolay gözüküyor yapması ama bir hata yapsam bozarım.
Taktırma işlemine gerek yok bence. Günümüzde bu tarz durumlar için videolar çok fazla. Kolayca takabileceğini düşünüyorum. Biraz zaman alabilir ama yaparsın.

Bir de laptoptan laptopa değişiyor galiba RAM markaları galiba bir de en fazla kaç GB RAM ekleyebiliyoruz 32 GB eklenebilir mi?
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-bilgisayar-p-HBCV000005Q1J2?magaza=Teknorya

Baktım kolay gözüküyor yapması ama bir hata yapsam bozarım.

Bir de laptoptan laptopa değişiyor galiba RAM markaları galiba bir de en fazla kaç GB RAM ekleyebiliyoruz 32 GB eklenebilir mi?
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-bilgisayar-p-HBCV000005Q1J2?magaza=Teknorya
Bellek yuvası bölümü var bilgilerde. Bu kasada 2 adet mevcut. Birini zaten ürünle birlikte gelen kullanıyor 2.sine de sen takabiliyosun. Daha fazlasını desteklemiyor. 32GB'a kadar da desteği varmış ama kasada 8gb olduğu için 8gb ram ve aynı rami alman gerekiyor. Onu da araştırarak bulabilirsin laptoptakileri ben pek anlamıyorum ram bakımından.

Ağzı olan konuşur dostum. ASUS bu anlamda iyi bir markadır.
Ayrıca teknoloji şans işidir. 500 kişi alır bir şey olmaz, 1 kişide arıza çıkar.
Bak ben Lenovo Ideapad Gaming 3 aldım. Arızalı çıktı. 2.kez teknik servise verip iade alıp ASUS almayı düşünüyorum. Garanti kapsaminda da mağdur etmezler zaten seni.

O ASUS cihaz bayağı iyi, yalnız webcam yok onda. Aklında olsun. Video konferans yapan biri isen ya kamera alırsın, ya da basma modele bakarsın.

RAM takmak kolay, garanti dışında bırakmaz. Teknik ekipler senden daha sert değiştiriyorlar emin ol. Iyice video izler ve yavaş olursan sorun yaşamazsınız.

Ağzı olan konuşur dostum. ASUS bu anlamda iyi bir markadır.
Ayrıca teknoloji şans işidir. 500 kişi alır bir şey olmaz, 1 kişide arıza çıkar.
Bak ben Lenovo Ideapad Gaming 3 aldım. Arızalı çıktı. 2.kez teknik servise verip iade alıp ASUS almayı düşünüyorum. Garanti kapsaminda da mağdur etmezler zaten seni.

O ASUS cihaz bayağı iyi, yalnız webcam yok onda. Aklında olsun. Video konferans yapan biri isen ya kamera alırsın, ya da basma modele bakarsın.

RAM takmak kolay, garanti dışında bırakmaz. Teknik ekipler senden daha sert değiştiriyorlar emin ol. Iyice video izler ve yavaş olursan sorun yaşamazsınız.

Kamera sorun değil tamamdır artık karar değiştirmek yok bunu alıyorum normalde masaüstü alacaktım sonra aklıma geldi üniversiteye 1 sene kalmış laptop al işinede yarar dedim.

Kamera sorun değil tamamdır artık karar değiştirmek yok bunu alıyorum normalde masaüstü alacaktım sonra aklıma geldi üniversiteye 1 sene kalmış laptop al işinede yarar dedim.

Yıl olacak 2022, mobilite ve hız her şey artık. Interaktif bir çağda yaşıyoruz. Anca büyük sirketler render makinesi falan yapacak ise makul, yoksa laptop her anlamda kullanışlı.
Ayrıca 4800H işlemci var o laptopta, ben de aynı işlemciyi kullanıyorum. Şu gibi akıyor sistemler.

Fiyatını hak etmiyor o fiyata 1650 Ti alınmaz.
Aynı laptopun Intel versiyonu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı