Acer Nitro 5 alınır mı?

Nitro 5 aldım daha önce ısınma sorunu ekran açılması adeptör bozulması oldu iade ettim ama servis çok kötü iade ettiğimi hala inanamıyorum ben tavsiye etmiyorum ..

Dosya Ekleri

• IMG_20211002_153830.jpg
    IMG_20211002_153830.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 48
Geçen servisine RAM taktırmaya gönderdim sorunsuz bir şekilde takıp geri gönderdiler. Kağıda not düşün dikkat edilmesi bilgisayara falan ve gönderirken görüntüleri çekin gönderin her ihtimale karşı. RAM'i dışarıda taktırmayın, dışarıdaki sözde bilgisayarcılar parçanızı değiştirebilir garanti dışı işlem yapabilir. Kendiniz takmasını biliyorsanız zarar vermeden takıp kullanabilirsiniz. Garantilik iş olunca taktığınız parçayı sökersiniz. Servisine yalnız parça yükseltme yapacaksanız gönderici kargo siz karşılıyorsunuz gelirken onlar karşılıyor. Arıza falan olursa garanti her iki kargoyu kendileri karşılıyor.

Alınabilir. Alacak arkadaşlar Dolar artmadan önce alsın. Ben 2 ay önce oyuncu laptopu aldım, binlerce TL kâra girdim. Alternatif olarak Lenovo İdeapad Gaming 3, HP Pavilion, Monster Abra ve Asus TUF Gaming var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı