Acer Nitro 5 alınır mı?

Falconer

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, çok fazla tereddütte kaldım ve şu model gözüme çarptı ve sanırım alacağım fakat sizlere danışıyım dedim. Öncelikle performanstan çok ekran tepkime süresi çok önemli çünkü rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu modelinde 3 ms olduğunu öğrendim. Eğer yanlışım varsa düzeltin. Şimdiden teşekkürler.

İyi akşamlar, çok fazla tereddütte kaldım ve şu model gözüme çarptı ve sanırım alacağım fakat sizlere danışıyım dedim. Öncelikle performanstan çok ekran tepkime süresi çok önemli çünkü rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu modelinde 3 ms olduğunu öğrendim. Eğer yanlışım varsa düzeltin. Şimdiden teşekkürler.

Alınır.

Alınır. Bende de Acer Nitro 5 var ama an515-43 modeli. 3 yıl olacak. Kasa gayet sağlam. Tek sevmediğim özelliği şarj yerinin çok saçma yerde olması. Onun dışında gayet memnunum.
Edit: model 413 değil, 515-43 imiş.

Son düzenleme:
Alınır. Bende de Acer Nitro 5 var ama an413 modeli. 3 yıl olacak. Kasa gayet sağlam. Tek sevmediğim özelliği şarj yerinin çok saçma yerde olması. Onun dışında gayet memnunum.
Hocam öncelikle teşekkürler yorumunuz için. Acaba ekran tepki süresinin 3 MS olduğu doğru mu ? Veya sizin kullandığınız kaç?

Hocam öncelikle teşekkürler yorumunuz için. Acaba ekran tepki süresinin 3 ms olduğu doğru mu? Veya sizin kullandığınız kaç?

TUF almanız daha mantıklı olur performans olarak çokça önde olacaktır, soğutması sınırda ama. Ekran ms i Nitro'nun 22 diye belirtilmiş, 3ms tepe modellerde anca oluyor zaten. TUF'un soğutmasıdan rahatsiz olursaniz tercih edilebilir.

TUF almanız daha mantıklı olur performans olarak çokça önde olacaktır, soğutması sınırda ama. Ekran ms i Nitro'nun 22 diye belirtilmiş, 3ms tepe modellerde anca oluyor zaten. TUF'un soğutmasıdan rahatsiz olursaniz tercih edilebilir.
Hocam teşekkürler bilgilendirme için ama 22 MS çok fazla olmuyor mu her türlü belli eder oyun oynarken.

Hocam teşekkürler bilgilendirme için ama 22 ms çok fazla olmuyor mu her türlü belli eder oyun oynarken.

Laptoplar için normal hocam belli olmuyor pek zaten, ms açısından aşırı derecede kötü Abra'da kullandım anlaşılmıyor bile doğru düzgün zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı