Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
40.000 - 45.000
Selamlar, ben üniversite için Gaming laptop bakıyorumda hem hikayeli oyunları rahatça oynayabileyim hem de gündelik işlerimi halletmeye yarayan ama daha çok oyun oynayacağım bir laptop bakıyorum, bütçem 40-45 bin civarında. Ben bir tane laptop buldum sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Cihaz güzel ancak şuanki fiyatıyla alınmaz. ACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Linux 15.6 fiyat düşerse bunu alın crucial 16.2 ram takarsınız. 32 ram'li modeller daha kazık oluyor genelde. Kendinizin yükseltme yapması daha uygun olur.
Cihaza bukadar zam gelmesi üzücü 37650'ye almıştım iki hafta önce. Memnunum.

Cihaz güzel ancak şu anki fiyatıyla alınmaz. ACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Linux 15.6 fiyat düşerse bunu alın Crucial 16.2 RAM takarsınız. 32 RAM'li modeller daha kazık oluyor genelde. Kendinizin yükseltme yapması daha uygun olur.
Cihaza bu kadar zam gelmesi üzücü 37650'ye almıştım iki hafta önce. Memnunum.

Güzel cihaz ama sınıfta kaldığı konular var bence. Üniversite için alınmaz. Hem ağır hem de şarjı hızlı gidiyor. Adaptörü de tuğla gibi, taşıması sıkıntı çıkarabilir. Evde full şarjda oynanılacaksa alınır evet.

Güzel cihaz ama sınıfta kaldığı konular var bence. Üniversite için alınmaz. Hem ağır hem de şarjı hızlı gidiyor. Adaptörü de tuğla gibi, taşıması sıkıntı çıkarabilir. Evde full şarjda oynanılacaksa alınır evet.
Adaptörü tuğla gibi ancak Lenovo loq'lar gibi battery drain yaşatmıyor. Hızlı şarj ediyor.
Gaming laptoplarda bu şarj kullanımı normal. O zaman ofis tipi bakması lazım ancak oyun da oynayacağım diyor.
Ben gündelik işlerde kullanacağım zaman 4060'ı devre dışı bırakıyorum. Pil tasarrufuna alıyorum. Böylece 3-4 saate kadar çıkıyor kullanım. Gaming laptop için gayet yeterli.
Fiyattan bağımsız olarak cihaz için konuşuyorum, fiyat düşerse alınabilir. Çünkü fiyatı bir-iki ay boyunca sabit kalmıştı tekrardan düşeceğini düşünüyorum. Şuan bu fiyata daha iyi seçenekler olabilir.

Adaptörü tuğla gibi ancak Lenovo LOQ'lar gibi battery drain yaşatmıyor. Hızlı şarj ediyor.
Gaming laptoplarda bu şarj kullanımı normal. O zaman ofis tipi bakması lazım ancak oyun da oynayacağım diyor.
Ben gündelik işlerde kullanacağım zaman 4060'ı devre dışı bırakıyorum. Pil tasarrufuna alıyorum. Böylece 3-4 saate kadar çıkıyor kullanım. Gaming laptop için gayet yeterli.
Fiyattan bağımsız olarak cihaz için konuşuyorum, fiyat düşerse alınabilir. Çünkü fiyatı bir-iki ay boyunca sabit kalmıştı tekrardan düşeceğini düşünüyorum. Şu an bu fiyata daha iyi seçenekler olabilir.

Evet doğru diyorsunuz, bende kullanıyorum yaklaşık 1 ay olacak. Tek sıkıntısı kısa sürede pump out olması. PTM7950 şart Nitro 5'lere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı